Και για τον Μολέδο ο Ολυμπιακός φταίει!

Και για τον Μολέδο ο Ολυμπιακός φταίει!

Μικρές ιστορίες μεταγραφικής τρέλας με φόντο το… μακρύ χέρι του πανταχού παρόντα Ολυμπιακού.

Μα καλά ντροπή δεν υπάρχει; Πως είναι δυνατό κάποιοι από τον Παναθηναϊκό να συζητούν την μεταγραφή του Μολέδο στον Ολυμπιακό! Όλα τα παράδοξα θα τα συναντήσουμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Μάθαμε λοιπόν ότι είναι έγκλημα να πάει παίκτης από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Όταν ο Βαρδινογιάννης τους σάρωνε όλους από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να στηθεί στον τοίχο ο Νταϊφάς που σάρωνε τα πρωταθλήματα; Τότε ήταν μαγκιά του Παναθηναϊκού ενώ τώρα, αν γινόταν κάτι τέτοιο, είναι εσχάτη προδοσία. Να ‘χαμε να λέγαμε.

Αν υπάρχει έγκλημα είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός και «εγκληματίες» αυτοί που τον κατάντησαν έτσι. Εγκληματίες θα είναι όμως και αυτοί που θα το αφήσουν να σβήσει, αν σβήσει τελικά. Όλα τα άλλα ικανοποιούν το θυμικό μεγάλης μερίδας των οπαδών, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα.

Είναι οι ίδιοι οπαδοί που έκαναν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για να «ξεκουμπιστεί» η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτοί που αγιοποίησαν τον μακαρίτη Βγενόπουλο και τον Πατέρα. Οι ίδιοι που υπαγόρευαν πολιτική στον Γιάννη Αλαφούζο και κανοναρχούσαν τους υπόλοιπους από τα πληκτρολόγια και τα μικρόφωνα. Τώρα δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο και φωνάζουν μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου έτσι και ο Μολέδο παίξει στον Ολυμπιακό. Εδώ ο κόσμος χάνεται…

Πάμε τώρα στο άλλο παράδοξο. Να χάνει παίκτη ο ΠΑΟΚ και να φταίει ο Ολυμπιακός. Πέραν ότι ο Ολυμπιακός φταίει περίπου για όλα είναι πολύ ενδιαφέρον να «πληροφορείσαι» πως ο Ολυμπιακός έβαλε το χεράκι του και δεν πήγε ο Μολέδο στον ΠΑΟΚ.

Να πήγαινε ο παίκτης στον Ολυμπιακό θα το καταλάβαινα. Υπάρχουν οι περιπτώσεις του Χατζισαφί πρόσφατα και του Ανσαριφάρντ έναν χρόνο πριν. Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με τον Πανιώνιο, όμως οι παίκτες για δικούς τους λόγους προτίμησαν να μείνουν στην ίδια περιοχή αντί να μετακομίσουν στην Θεσσαλονίκη.

Να χάνεις παίκτη με τον οποίο έχεις συμφωνήσει και να διαρρέεις ότι φταίει ο Ολυμπιακός, που όμως δεν τον πήρε, είναι παράλογο. Το επικαλείσαι ως δικαιολογία, αλλά αντί να δικαιολογηθείς εκτίθεσαι. Πως τα καταφέρνει έτσι ο Ολυμπιακός και σου χαλάει κλεισμένες μεταγραφές.

Αντί να τα βάλεις με τα στελέχη σου και να λάβεις τα μέτρα σου, ομολογείς πως ο Ολυμπιακός μπορεί να στείλει τον Μολέδο μια ώρα αρχύτερα στην Βραζιλία. Παραδέχεσαι πως δεν μετράνε τα λεφτά σου. Κάτι συμβαίνει με την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ.

Κάτι που κάνει τα πράγματα χειρότερα αντί να τα καλύπτει. Αν θέλει καλό στόπερ ο ΠΑΟΚ, μπορεί με τα λεφτά που διαθέτει να βρει και να αγοράσει. Δεν του πρέπει να σφάζεται στην ποδιά του Μολέδο, να τρέχει μόνος του, να βγαίνει δεύτερος και μετά να του φταίνε οι άλλοι.

Οσο για μια μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού που τους βρωμάνε τα λεφτά του Ολυμπιακού, όλα κατανοητά αρκεί να υπάρχουν άλλες λύσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μείνει ζωντανός ο σύλλογος. Όπως έμεινε ζωντανός ο Ολυμπιακός όταν ο Παναθηναϊκός του έπαιρνε χωρίς λεφτά Γαλάκο, Κυράστα, Σαργκάνη, Βαμβακούλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ