Να τελειώνουμε με τους βλαχοδήμαρχους και τους «χαλίφηδες»

Να τελειώνουμε με τους βλαχοδήμαρχους και τους «χαλίφηδες»

Ήρθε ώρα να πάνε στα… βοσκοτόπια όπου ανήκουν όλοι αυτοί που μέσα από την ΕΠΟ διαλύουν (και) το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και οι «χαλίφηδες» να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αν μπορούν και θέλουν…

Αρχίζει και «τρέμει» το πιο σκοτεινό σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχίζει και ωριμάζει πλέον στο μυαλό όλων όσων ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πως δεν γίνεται να εξαρτώνται από τις εκλογές της ΕΠΟ και τους βλαχοδήμαρχους.

Ο Ολυμπιακός με την πρόταση που έκανε στην Λίγκα για να τελειώνει μια και καλή από την ΕΠΟ των Γραμμένων, των Διακοφώτηδων και των κάθε λογής «παραγόντων» που διαχρονικά το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το ποδόσφαιρο, άνοιξε την πόρτα για το πραγματικό μέλλον του ποδοσφαίρου μας.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας φάνηκε χθες ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που θέλουν επιτέλους να απεμπλακούν από τύπους που η θέση τους είναι στα… βοσκοτόπια και ποιοι είναι αυτοί που η επένδυση στο ποδόσφαιρο σημαίνει για αυτούς η ΕΠΟ, οι εκλογές, και οι βλαχοδήμαρχοι να κάνουν τα χατίρια τους.

Φτάνει η ώρα να τελειώνουμε μια και καλή και με τους βλαχοδήμαρχους και με τους «χαλίφηδες» που έχουν ανάγκη τους βλαχοδήμαρχους γιατί αυτό το ποδόσφαιρο έμαθαν, αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν, αυτό το ποδόσφαιρο τους αρέσει. Ας μείνουν μόνοι τους, ας καταλάβουν πως αργά ή γρήγορα οι «δικοί τους» στην ΕΠΟ θα είναι αχρείαστοι, γιατί απλά δεν θα έχουν καμία σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μπορούν βεβαίως οι «χαλίφηδες» που τόσο αγαπάνε την ΕΠΟ και τους βλαχοδήμαρχους τους οποίους φροντίζουν να τιμάνε με τις παρουσία τους σε χοροεσπερίδες, κοπές πίτες, εγκαίνια και άλλες λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν όχι, τότε θα πρέπει να ασχοληθούν με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αν θέλουν και αν μπορούν βεβαίως, όμως το θέμα δεν είναι οι «χαλίφηδες» και η αυλή τους.

Προσέξατε άλλωστε ποιες ομάδες στήριξαν χθες την ΕΠΟ; Όσες είναι 100% με την «δική τους» ΕΠΟ, τα «συνεταιράκια», ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και οι «δικές τους», Βόλος, Απόλλων, Λαμία.

Αλλά το πώς ακριβώς ονειρεύονται το ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το είδαμε και το ζήσαμε (και συνεχίζουμε να το ζούμε) για αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση η στάση τους. Το ζητούμενο είναι να απομονωθούν όσοι θέλουν να κρατάνε μέσω της ΕΠΟ «αλυσοδεμένο» το ποδόσφαιρο και να μπορέσουν επιτέλους να απελευθερωθούν, ώστε να ορίζουν οι ίδιοι τις τύχες τους. Και πάλι θα «σκοτώνονται» οι μεγάλοι μεταξύ τους, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, όμως θα αποφασίζουν αυτοί που πληρώνουν για το ποδόσφαιρο (άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, άλλος… καθόλου δεν έχει σημασία τώρα) και όχι αυτοί που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ