Ολυμπιακός : Η μπάλα στον Καρίμ, όχι στον Σιδηρόπουλο

Ολυμπιακός : Η μπάλα στον Καρίμ, όχι στον Σιδηρόπουλο

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αποφύγει την «παγίδα»!

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ στο πρώτο ραντεβού του κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν αναμενόμενο ότι θα προκαλούσε την «έκρηξη» του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που έχει παίξει τόσα ματς και όλα τα λάθη του ήταν εις βάρος των ερυθρόλευκων, τότε πως μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι είναι… ανθρώπινα;

Τι να πρωτοθυμηθείς από τις διαιτησίες του Σιδηρόπουλου με τον Ολυμπιακό; Ολόκληρο… βιβλίο μπορείς να γράψεις. Έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου με… υπουργική παρέμβαση, ενώ ήταν πέρυσι και στον δεύτερο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ.

Στην προ διετίας αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όταν αντί να απολυθεί ο Μπέντο, απομακρύνθηκε ο Κετσπάγια, ο Σιδηρόπουλος δεν είχε δει το εκτός φάσης χτύπημα στον Φιγκέιρας. Και στο ματς του πρώτου γύρου, μπορεί να μην προέκυψε η «επίμαχη» φάση όμως τα φάουλ ήταν… 24- 7 υπέρ των κιτρινόμαυρων, λες και μάρκαραν μόνον οι ερυθρόλευκοι!

Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός με την επίσημη τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη έχει καταλάβει από νωρίς ότι θα πέσει στην παγίδα αν ασχοληθεί περισσότερο με τον Σιδηρόπουλο. Ακόμη και στο ματς που προαναφέρθηκε, είχε προηγηθεί με 2-0, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης ανήκε στον Χάσι και τους παίκτες του και για αυτό προκλήθηκαν οι εξελίξεις που όλοι μας γνωρίζουμε.

Συνεπώς, ο Γκαρθία και οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν έξω από το θέμα Σιδηρόπουλου. Το ίδιο και οι οπαδοί της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός έχει μόνον να χάσει αν ασχοληθεί κι άλλο με τον διαιτητή, σε μία φάση που έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές με τον ερχομό του Γκαρθία και την επιστροφή του Μιραλάς.

Τα ματς με την ΑΕΚ θα είναι απανωτά και δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση. Στα τρεις επόμενες αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός θα παίξει πολλά στο πρωτάθλημα αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο και ενδιάμεσα θα υποδεχθεί ξανά τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι μετά την απώλεια στη Λάρισα θα πάνε για τα ρέστα τους στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει συμφέρον να κρατήσει την μπάλα στον Καρίμ, τον Μιραλάς, τον Φορτούνη, τον Μάριν και όχι στον Σιδηρόπουλο. Να πάει το ματς εκεί που υπερτερεί αυτός ως ομάδα και να μην παρασυρθεί από όλη αυτήν την παραφιλολογία.

Τα παιχνίδια του κυπέλλου έχουν άλλωστε ξεχωριστή ιδιαιτερότητα και όπως μας δείχνει και το ριπλέι της ιστορίας, οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν πάντα σε περιπέτειες στο πρώτο 90λεπτο και μετά γίνονται όλα για αυτούς πολύ πιο δύσκολα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ