ΠΑΟΚ : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά έχει καλό mood

ΠΑΟΚ : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά έχει καλό mood

Τα εύκολα πέρασαν, τα δύσκολα έρχονται για τον ΠΑΟΚ αρχής γινομένης από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το κακό για τους ανταγωνιστές του είναι πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε καλό mood.

Οι δύσκολες μέρες και τα χλωμά φεγγάρια πέρασαν για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα με τις συνεχόμενες νίκες έχει πάρει ψυχολογία νικητή και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Στην ευρύτερη οικογένεια του Δικεφάλου οι μουρμούρες και τα γιουχαΐσματα σταμάτησαν και την θέση τους πήραν τα μπράβο, αλλά και η στήριξη σε παίκτες και προπονητή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης, όταν στο λάθος του Βαρέλα που λίγο έλειψε να φέρει το γκολ για τους φιλοξενούμενους, η Τούμπα αντέδρασε ψύχραιμα χειροκροτώντας τον έμπειρο αμυντικό.

Τα εύκολα πέρασαν για τους Θεσσαλονικείς και τώρα καλούνται να αποδείξουν πως είναι ομάδα με συνοχή ακόμα και σε σκληρές έδρες όπως τα Γιάννινα, το Αγρίνιο, η Αρκαδία, ακόμα και με πολύ δυνατούς αντιπάλους, Ατρόμητο, Ολυμπιακός, ΑΕΚ. Το σερί «6 στα 6» και το μηδέν παθητικό που έχει μέχρι σήμερα θα πρέπει να είναι το εφαλτήριο για το μεγάλο άλμα. Είναι η ώρα, για να ανέβει επίπεδο μια και καλή. Αυτό χρειάζεται να επιδείξουν όλοι είναι πίστη και προσήλωση στους στόχους.

Στον ΠΑΟΚ, εδώ και χρόνια υπήρξε μια κακή αντίληψη. Όταν η ομάδα κέρδιζε στην έδρα της τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αυτό σήμαινε πως κατακτούσε το πρωτάθλημα. Αυτή η βλαχόαντίληψη έχει εγκαταλειφθεί πρόσφατα, όταν κατάλαβαν στην Τούμπα πως μ’ αυτή τη νοοτροπία έτσι δεν μπορείς να κατακτήσεις κανένα στόχο όσο υψηλός κι αν είναι.  

Στην Αθήνα, ανησυχούν ιδιαίτερα που βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μην είναι κομπάρσος στο πρωτάθλημα και να διεκδικεί το πρωτάθλημα στα ίσα και παλικαρίσια. Ξέρουν πως αν ο Δικέφαλος κάνει το μεγάλο άλμα και στεφθεί πρωταθλητής τότε ο Ιβάν Σαββίδης θα επενδύσεις περισσότερα χρήματα για να βλέπει κάθε χρόνο την ομάδα του πρωταθλήτρια Ακόμα και τώρα που σε 7 ημέρες τελειώνουν οι μεταγραφές οι ασπρόμαυροι ψάχνονται για παίκτες πρώτης γραμμής, παρότι έχουν πιο πλήρες ρόστερ από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ