Euroleague, επιτέλους επιστρέφεις…

Euroleague, επιτέλους επιστρέφεις…

Μετά από έξι μήνες και κάτι, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και ο Ολυμπιακός περνάει και πάλι στο παρκέ για να παλέψει απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ντιβοσιο, ντιβοσιο, ντιβοσιο!!! Πάντα ήθελα να ξεκινήσω ένα μπλογκ μου με αυτόν τον τρόπο. Αφού λοιπόν έκανα την πλάκα μου και σας έβαλα στο κλίμα, ας μπω στο κυρίως θέμα, που δεν είναι άλλο από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την Τετάρτη την Media Day για το πρώτο ματς της σεζόν. Νέα ήθη και έθιμα για όλους μας. Με τις μάσκες (FFP2) τις ειδικές που επιβάλλει η Euroleague να φορούν όσοι παρευρίσκονται εντός του φαληρικού κλειστού, με τους δημοσιογράφους μακριά από τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, με ελάχιστη όρεξη για παραπάνω κουβέντα και πλάκα. Αναμενόμενο ως ένα σημείο αφού οι μάσκες που φορούσαμε, έκρυβαν σε όλους τα χαρακτηριστικά μας.

Τέλος πάντων. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός κάνει… πρεμιέρα στη σεζόν. Μπορεί η αναπτυξιακή ομάδα του να έχει ήδη 4 ματς, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από μία… απραξία τουλάχιστον έξι μηνών. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός στις 12 Μαρτίου επέστρεφε από την Γερμανία που τον… ταλαιπώρησε η Ευρωλίγκα και τον πηγαινοέφερνε από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο.

Χαμογελάμε, όσο μπορούμε, και πάμε παρακάτω. Μην μιζεριάζουμε άλλο.

Έχουμε επιτέλους δράση. Θα ήθελα το μπλογκ αυτό να είναι εντελώς διαφορετικό. Να σας γράψω για το τι περιμένω από το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.

Αρχικά περιμένω πως και πώς να ακουσω αυτήν την μπάλα να χτυπάει στο παρκέ. Τι σας είπα τώρα ε; Πάει καιρός που έγινε αυτό και η αλήθεια είναι πως μου έλειψε υπερβολικά. Θα λείπει ο κόσμος, εγώ προσωπικά θα είμαι από τους τυχερούς που θα είναι μέσα στο γήπεδο, στο οποίο θα βρίσκονται μόνο οι… απαραίτητοι. Κόσμος στις εξέδρες όχι, δημοσιογράφοι απειροελάχιστοι, τουλάχιστον θα βρούμε να παρκάρουμε έξω από το κλειστό.

Τι άλλο ανυπομονώ να δω; Τον Κώστα Σλούκα να φοράει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είδα τον Έλληνα γκαρντ με την φανέλα της προπόνησης, θέλω να τον παρακολουθήσω και με την κανονική. Είναι ο παίκτης που στηρίζει τα πάντα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην επίθεσή του. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό και είναι κρίμα που θα βάλει και πάλι τα κόκκινα και δεν θα υπάρχει κόσμος για να τον χειροκροτήσει στην επιστροφή του.

Τι άλλο; Ως πρεμιέρα της Euroleague οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση. Εγώ θα ήθελα να δω την βελτίωσή της και εννοείται πολλά και διαφορετικά πράγματα από όσα είδαμε στα φιλικά της προετοιμασίας.

Για τέλος θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Να συνεχίσει η ομάδα του Ολυμπιακού από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Με την ίδια όρεξη για βελτίωση, να δαγκώνει στην άμυνα, να έχει πάθος για να νικήσει, να έχει τρέλα για να.. ξεπαστρέψει τον αντίπαλό της. Γενικά είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Ο Covid 19 μας άλλαξε τον τρόπο ζωής μας, όμως τόσο καιρό μακριά από παρκέ και αγώνες, μόνο κακό μας έκανε…

ΥΓ1 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της Media Day είπε για την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο ροτέισον. Με το καλημέρα τον έριξε στα βαθιά στα φιλικά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τον υπολογίζει. Και αυτός νιώθει καλά και μακάρι να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

ΥΓ2 Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που επίσης προχώρησε σε πολλές και σημαντικές αλλαγές. Από την άλλη όπως σοφά είπε ο Μπαρτζώκας, είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει παίξει τρία επίσημα παιχνίδια.

ΥΓ3 Καλή αρχή να έχουμε. Μπασκετάρα μας έλειψες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ