Ολυμπιακός : Με πίστη και θάρρος για μεγάλες «μάχες»

Ολυμπιακός : Με πίστη και θάρρος για μεγάλες «μάχες»

Οι ερυθρόλευκοι είναι μαθημένοι στα δύσκολα κι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δίνουν «μάχες» ακόμα και όταν απέναντι τους βρίσκονται τεράστια ονόματα.

Είναι κλισέ να λέμε πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις όταν μιλάμε για ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι αλήθεια, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στο πόσο δύσκολος είναι ο όμιλος στον οποίο θα παίξει ο Ολυμπιακός.

Κόντρα σε Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδας και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για την ομάδα του Πειραιά, όταν ο τρίτος όμιλος συμπληρώθηκε από την Μαρσέιγ.

Η γαλλική ομάδα ήταν η πιο ισχυρή από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας κι αυτό από μόνο του φανερώνει τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής των πειραιωτών.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στην τοποθέτηση του για την κλήρωση, πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια των πρωταθλητών Ελλάδας στην κορυφαία διοργάνωση και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι μέλος της ελίτ.

Ως μέλος της ελίτ τον βλέπουν άλλωστε και οι αντίπαλοί του στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό είναι ένα μεγάλο «παράσημο» για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το 100% σε όλα τα ματς και «οδηγός» για τους πειραιώτες είναι η πίστη του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή την ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι και αυτός από την πλευρά του σίγουρος για τις δυνατότητες των παικτών του γνωρίζοντας καλύτερα απ’ όλους την καθημερινή δουλειά που γίνεται στην ομάδα εδώ και δυόμιση χρόνια.

Αυτή η πίστη των ανθρώπων του συλλόγου, οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.

Κι όταν ο Ολυμπιακός καταφέρνει να πανηγυρίσει τόσο μεγάλες επιτυχίες, σημαίνει πως μπορεί να πετύχει κάτι καλό και στην φετινή του ευρωπαϊκή προσπάθεια.

Ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημάνει κάποιος τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει η φετινή προσπάθεια της ομάδας του Πειραιά.

Και μιλάμε για έναν πολύ δύσκολο όμιλο, καθώς εκτός της Σίτι, υπάρχουν δύο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ (Πόρτο και Μαρσέιγ) που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η κλήρωση λοιπόν έφερε τον Ολυμπιακό σ’ ένα πολύ δύσκολο γκρουπ και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα σε τρία κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Οι ερυθρόλευκοι βέβαια είναι μαθημένοι στα δύσκολα κι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δίνουν «μάχες» ακόμα και όταν απέναντι τους βρίσκονται τεράστια ονόματα.

Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Ολυμπιακός έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια Μπάγερν που τα «σάρωσε» όλα στο φινάλε της σεζόν βάζοντας οκτώ γκολ στην Μπαρτσελόνα.

Αυτός ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο για να διεκδικήσει μιαν ακόμα υπέρβαση και ένα είναι το σίγουρο.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με βάση το πλάνο τους, το πλάνο που τους έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες κόντρα σε ομάδες – μεγαθήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ