Και με Χασάν… άχαστος ο ΠΑΟΚ!

Και με Χασάν… άχαστος ο ΠΑΟΚ!

Να πρόκειται για… «σημάδι», ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει και το εφετινό Κύπελλο, αυτό το άκυρο γκολ, που θα συνοδεύεται από την σφραγίδα του «νέου Καλφόγλου», του Κούλα Χασάν;

Η ευχή , που κάναμε παραμονές των αγώνων, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, δεν εισακούστηκε… Ήταν, αντί για το «Ο θεός να βάλει το χέρι του», η καθαρά  ποδοσφαιρική «Ο σέντερ φορ να βάλει το πόδι του»!

Στο θέμα που είχε να κάνει με την έλλειψη αστεράτων γηγενών κεντρικών επιθετικών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παράλληλα με την πιθανολόγηση, ότι στα δύο ντέρμπι εκείνοι, που θα ερχόντουσαν σε επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα θα ήταν οι ξένοι Ανσαριφάρντ (Φορτούνης), Αραούχο- Λιβάγια, Πρίγιοβιτς, Ντιγκινί…

ΤΕΛΙΚΑ θα είχε δικαιωθεί η ευχή μας, αν ήταν… «Ο Κούλα Χασάν να βάλει το χέρι του»! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους…

ΟΥΤΕ ένας από τους ξένους  παίκτες, από τους οποίους περιμένουμε συνήθως το γκολ, δεν βρήκε δίκτυα την Τετάρτη. Αφού σημειωθεί, πως ο Ανσαριφάρντ  δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Όσκαρ Γκαρθία, γιατί προτιμήθηκε ο Τζούρτζεβιτς. Και ότι ο Πρίγιοβιτς έπαιξε μόνο από το 64΄και μετά, ως αλλαγή του Κουλούρη.

ΟΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ και Πέλκας από ένα γκολ, στη Νέα Σμύρνη και Τούμπα. Δύο Έλληνες, οι οποίοι «το ‘χουν» (το γκολ) και πραγματοποιούν πολύ καλή αγωνιστική σεζόν. Δεν είναι κλασικοί σέντερ φορ, αλλά έχουν ανεπτυγμένο το «αισθητήριο» του σκοραρίσματος και το αξιοποιούν. Αφήνουμε για πιο κάτω στο κείμενο, ότι το γκολ του Πέλκα, στο 19΄του αγώνα με τον Ατρόμητο, ήταν  από θέση που «επανέλαβε»  το περιβόητο «ένα γκολ-ένα Κύπελλο», από τον Βραζιλιάνο Ενρίκε, στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για… «σημάδι», ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει και το εφετινό Κύπελλο, αυτό το άκυρο γκολ, που θα συνοδεύεται από την σφραγίδα του «νέου Καλφόγλου», του Κούλα Χασάν; Με τον Ξανθιώτη να βρίσκεται προ πολλού στην αλυσίδα των βοηθών διαιτητών, που κατά τις δύο τελευταίες σεζόν «φυσάνε ούρια σαν Βαρδάρης» υπέρ του ΠΑΟΚ. Ανταγωνιστής του, σε παρουσίες στην Τούμπα, ο παρατηρητής Γιώργος Μπίκας, ο οποίος συνειδητοποίησε την υπερβολή και τον τελευταία καιρό αποφεύγει το να πετάγεται από το σπίτι του, σε γειτονιά της Τούμπας, στο γήπεδο…

ΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ, που «πηγαίνουν με 10 μποφόρ» την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ορισμένους να έχουν προηγηθεί του Θεσπρωτού Καλφόγλου, είναι π.χ. οι Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καρατζίκας (Αθήνας), Χασάν (Ξάνθης).

ΓΙΑ ΤΟΝ τελευταίο ο Ατρόμητος έθεσε ζήτημα, μετά και το διαιτητικό σκάνδαλο, με το γκολ του Πέλκα, να πάρει τον δρόμο του Καλφόγλου. Δηλαδή η ΚΕΔ  «να του κρεμάσει την  σημαιούλα». Κάτι, που φαντάζει πολύ δύσκολο, σε εποχή κατά την οποία χαλίφης στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πολύπλοκο, το πολυεδρικό, καθεστώς Ιβάν… Με έναν από τους πολιορκητικούς κριούς που διαθέτει, να είναι η τέλεια θεμελιωμένη και δομημένη  διαιτητική τριανδρία  Τεβεκέλη- Σαραϊδάρη- Μίχελ.

ΜΙΚΡΟ δείγμα της μεγάλης ισχύος, που έχει η έμμισθη διαιτητική τριανδρία του ΠΑΟΚ,  αποτελούν τα ακόλουθα: 1) Ο Καρατζίκας ορίστηκε για το κυριακάτικο Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ, ενώ μόλις στην 16η αγωνιστική ήταν παρών στο ΠΑΟΚ- Λεβαδειακός 5-0. 2) Διαιτητής στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), που ήταν ο 4ος στην Τούμπα, μόλις κατά την προηγούμενη αγωνιστική, στο 3-0 κατά του Απόλλωνα. 3) Ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), που «ένιψε τας χείρας του», για «το σιωπητήριο» του Χασάν, στο σουπερ-οφθαλμοφανέστατα οφσάϊντ-Πέλκα, ήταν πάλι ο βασικός μόλις στην 17η αγωνιστική, στο Κέρκυρα- ΠΑΟΚ 0-3, με 4ο τον Θεσσαλό Εμμανουήλ Σκουλά που έπαιξε στο Λαμία- ΑΕΚ 0-0. Ο Τζήλος 4ος και στο Πανιώνιος –ΠΑΟΚ 2-2 (ο Λαρισαίος με τόσο πολύ ΠΑΟΚ… «κοριούς θα γεμίσει η διαιτητική φορεσιά του)!

ΤΕΤΟΙΑ ανακύκλωση, όπως αυτή που κάνει η ΚΕΔ, με τους διαιτητές και τους βοηθούς στα νικητήρια ματς του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να έχει γνωρίσει ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε … « 4οι», στην ελληνοσλοβάκικη τριανδρία της Τούμπας, να ήταν ο Μιχάλης  Κουκουλάκης και οι λοιποί πρωταγωνιστές (φανεροί και μυστικοί, ορατοί και αόρατοι) της ΚΕΔ, θα επεδείκνυαν τόση συνέπεια!

ΚΟΠΗΚΕ, για άλλοθι, το κεφάλι της σφυρίχτρας του Κύζα ,που εξασφάλισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, εναντίον του Παναθηναϊκού, στην περσινή διοργάνωση του Κυπέλλου. Τώρα, ο «Δραμινός» περιορίζεται πλέον στην δουλειά του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (όπου υπάρχει και η έδρα για την ρωσική γλώσσα, χορηγίας αλά-«Σουρωτή», από τον Ιβάν Σαββίδη).

ΑΛΛΑ η ΚΕΔ αποδεικνύεται «Λερναία Ύδρα», της οποίας τα πλοκάμια τυλίγονται στον λαιμό και προκαλούν ασφυξία σε αντιπάλους του ΠΑΟΚ όπως π.χ. στο Περιστέρι. «Πνιγμένο» και στην Τούμπα, κατά την 11η αγωνιστική,  από Τάσο Παπαπέτρου (Αθήνας)  –Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), με την κυρία παρούσα και στο Αγρίνιο, αυτή την Κυριακή…

ΟΠΟΙΟΣ βγάλει άκρη, θα πάρει για δώρο… το χρυσό νήμα της Αριάδνης, για να μη βραχυκυκλώνεται στους διαδρόμους του λαβύρινθου της ΚΕΔ!

Υ.Γ.: Επίκαιρο μότο: Και με Χασάν… άχαστος ο ΠΑΟΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ