Ολυμπιακός : Ακόμα δεν είδαμε τίποτα

Ολυμπιακός : Ακόμα δεν είδαμε τίποτα

Εκεί που η ψιλοβελονιά του Πέδρο Μαρτίνς θα κεντάει μέρα τη μέρα τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού…

Η ομάδα που πήρε το κύπελλο στον τελικό με την ΑΕΚ, η ομάδα που μπήκε στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει δυο νίκες μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα δεν είναι ο Ολυμπιακός. Μην απορείτε. Ο Μαρτίνς την πλάθει ακόμα. Τώρα είναι που έχει όλα τα υλικά για να της δώσει σχήμα και μορφή. Τώρα είναι που θα μπει ο Βινάγκρε, Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μπρούμα και ο Ντρέγκερ. Τώρα είναι που θα μπει στο γήπεδο ο τραυματίας Πέπε και θα εμφανιστεί εκ νέου ο Σουντανί.

Η σούμα βγάζει έξι νέους παίκτες οι οποίοι θα τεθούν από τώρα και στο εξής στη διάθεση του πορτογάλου κόουτς. Όταν έχεις πέντε παίκτες που τον ένα ή άλλο τρόπο είναι έτοιμοι να μπουν στην εντεκάδα είναι σαφές ότι η αγωνιστική φυσιογνωμία της θα αλλάξει. Ας μην επιχειρήσουμε να προκαταλάβουμε το πώς θα είναι ο φετινός Ολυμπιακός. Σημασία έχει ότι όσα είδαμε μέχρι τώρα δεν θα παραμείνουν.

Οι διαφοροποιήσεις θα είναι μεγάλες όπως μεγάλη θα είναι η ευχέρεια του κόουτς να αλλάζει σχήματα, πρόσωπα και διατάξεις στον αγωνιστικό χώρο. Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα έμεινα στον Ρέντη παίκτες όπως ο Καμαρά, ο Σεμέδο και ο Σα για τους οποίους ηχούσαν δυνατά σειρήνες από το εξωτερικό. Με άλλα λόγια ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε. Η ενίσχυση σε όλες τις γραμμές είναι δεδομένη. Οι παίκτες που ήρθαν διαθέτουν βιογραφικό και παραστάσεις ώστε να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και φέτος να έχει ποιότητα αλλά και βάθος στον πάγκο του. Για το πώς θα διαχειριστεί τη νέα κατάσταση ο Μαρτίνς δεν υπάρχει ανησυχία γιατί υπάρχει η περσινή εμπειρία διαχείρισης. Ακόμα και παίκτες που έμεινα έξω από την ευρωπαϊκή λίστα αντί να τα… παρατήσουν έδειξαν διάθεση και προσέφεραν. Θα χρειαστεί όπως είναι φυσικό ένα διάστημα προσαρμογής όλων στις νέες συνθήκες.

Αυτό ισχύει ακόμα για τον Ραφίνια και τον Εμβιλά που ήδη έχουν παίξει κάποια παιχνίδια με την ομάδα.  Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις μεγάλες μάχες στο Τσάμπιονς Λιγκ με πλήρες ρόστερ και επιλογές δυο και τρεις για κάθε θέση. Αυτό το πλεονέκτημα θα το αξιοποιήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα διαπιστώνουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Εκεί που η ψιλοβελονιά του Μαρτίνς θα κεντάει μέρα τη μέρα τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ