Πίσω από τις (μεταγραφικές) λέξεις του Λουτσέσκου

Πίσω από τις (μεταγραφικές) λέξεις του Λουτσέσκου

Η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ, το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη που αλλάζει, η δυσαρέσκεια του Λουτσέσκου και η απόκτηση χαφ.

«Δεν πιστεύω πως είναι ώρα να πούμε αν ήταν ξαφνικό ή όχι το γεγονός ότι αποχώρησε, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι θα πάρουμε έναν αμυντικό μέσο. Όχι δεν είμαστε κοντά σε αυτόν τώρα, αλλά θα πάρουμε», τάδε έφη Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Έχει αποδειχτεί πολλές φορές, πριν ακόμα έρθει στον ΠΑΟΚ, πως ο Ρουμάνος τεχνικός, άνετα θα μπορούσε να βρίσκεται στο επιτελείο κάποιου… πολιτικού προσώπου, αφού η ικανότητα του στη διπλωματία είναι άριστη.

Ο Λουτσέσκου με τις δηλώσεις του για την αποχώρηση του Τσίμιροτ, φανέρωσε την αντίθεση του με την κίνηση αυτή. Έστω και μέσω της… πλαγίας οδού ο κόουτς του «Δικεφάλου» έβγαλε το «στράβωμα» του και δεν έχει άδικο, αν αναλογιστεί κανείς ότι την 1η Γενάρη υπήρχε αναζήτηση για δυο παίκτες (αριστερό μπακ και στόπερ) ως προτεραιότητες, ενώ τέσσερις ημέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών ψάχνει ξανά τουλάχιστον για δυο (αμυντικό χαφ και στόπερ). Με τον έναν (Αζεβέδο) που ήρθε να μην είναι ακόμα διαθέσιμος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει τεθεί από πλευράς Λουτσέσκου και η απόκτηση σέντερ φορ διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.

Ξεκάθαρα ο 48χρονος τεχνικός δεν ήθελε να πωληθεί ο Τσίμιροτ τη συγκεκριμένη περίοδο, τόσο κοντά στην λήξη του μεταγραφικού παζαριού του Γενάρη. Αντιθέτως, δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα αν αυτή η πώληση γινόταν στις αρχές του μήνα, για να υπήρχε καλύτερη προεργασία για τον παίκτη που θα αντικαθιστούσε τον Βόσνιο.

Τα χρονικά περιθώρια πιέζουν ασφυκτικά τον ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να είναι ως οργανισμός συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και συνάμα να υπάρξουν οι απαραίτητες ζυμώσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αλλά πρωτίστως αμυντικού χαφ.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» διαψεύδουν πως ο στόχος είναι από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες πως υπήρξε ερώτηση στον Ατρόμητο για τον Μάντσον… δύσκολα διαψεύδονται. Και παρότι ο Κουρμπέλης ήταν και παραμένει στην υψηλότερη θέση της λίστας.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι κάνουν μεταγραφικό «παιχνίδι» με τον Μίνο Ραϊόλα, με τον Γκαστόν Μπρούγκμαν να αποτελεί λύση που δείχνει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Αλλά και με τον Κάρλος Σάντσες, τον Κολομβιανό μέσο της Φιορεντίνα, που φαίνεται ότι αρέσει πολύ στη διοίκηση.

Με την επιλογή, ωστόσο, να είναι κομβικής σημασίας για τον Δικέφαλο. Διότι η χρονική συγκυρία της σεζόν και η εξέλιξη του πρωταθλήματος, επιτάσσουν μία επιλογή που σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθεί έστω μέτρια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ