Τα φώτα στον Λάζλο

Τα φώτα στον Λάζλο

Ετοιμάζει τον Μαουρίσιο για την ενδεκάδα, πήρε τον Μολό στην αποστολή, γυρίζει το σχήμα σε 4-4-2. Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκινά τις αλλαγές με το «καλημέρα».

Πρόκειται για προπονητή που αν μη τι άλλο θέλει να βάλει τη σφραγίδα του. Όπου κι αν πηγαίνει. Το έχει καταφέρει στις περισσότερες ομάδες που εργάστηκε. Ο Λάζλο Μπόλονι ντεμπουτάρει σήμερα απέναντι στον Βόλο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μαζί του φέρνει τις πρώτες αλλαγές. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Άλλωστε όπως και ο ίδιος είπε «δε θα ήμουν εδώ αν δεν υπήρχαν πράγματα να αλλάξω». Και ήδη τα αλλάζει.

Η παρουσία του Μπόλονι φέρνει δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή σήμερα. Ο ένας ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος είναι καλά σε φυσική κατάσταση. Τα εργομετρικά του ήταν εξαιρετικά από την πρώτη στιγμή. Και η παρουσία του στις προπονήσεις δείχνει πως μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τη βασική ενδεκάδα και σε αυτή αναμένεται να βρεθεί κόντρα στον Βόλο. Πλάι στον Κουρμπέλη, αλλά με σαφώς πιο οργανωτικές πρωτοβουλίες. Περισσότερο στο «8» απ’ ότι στο «6» θα τον δούμε. Είναι ένας παίκτης με την ικανότητα να πατάει σε όλο το γήπεδο, να πηγαίνει με επιθετικότητα στο μαρκάρισμα και φυσικά να οργανώνει και να απλώνει το παιχνίδι.

Ο Μπόλονι περιμένει πολλά απ’ αυτόν προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού. Και περιμένει τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον οργανωτικό τομέα σε αυτό το 4-4-2 που θα επιλέξει. Κι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή όσον αφορά την τακτική από τον Ρουμάνο. Απέναντι στον Βόλο θα παρατάξει ένα σχήμα που θα μοιάζει περισσότερο με εκείνο απέναντι στον ΟΦΗ. Αλλά με τους δύο φορ πιο κοντά αυτή τη φορά.

Ένα κλασικό 4-4-2, με τους μέσους στην ευθεία. Που δεν το είχαμε δει καθόλου επί Πογιάτος, παρά την ταυτόχρονη παρουσία στο ρόστερ των Μακέντα και Καρλίτος.

Ο Μολό

Από «τελειωμένος», στην αποστολή. Από ξένο σώμα, πάλι μαζί με την ομάδα. Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον Νοέμβριο του 2020. Κοντά ένα χρόνο πριν. Μετά από ένα ματς στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό που μπήκε αλλαγή, δεν τον είδαμε ξανά με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Γάλλος επέστρεψε στην αποστολή αφού ήταν μέσα στα ονόματα που έγραψε στη λίστα ο Μπόλονι. Είχε δείξει από τις προπονήσεις ότι αναμένεται να τον επαναφέρει, είχε μιλήσει για εκείνον στην παρουσίασή του και τώρα το κάνει πράξη. Εχει μιλήσει πολλές φορές με τον Μολό και περιμένει πια απ’ αυτόν να του ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που του δίνει.

Μια απρόσμενη ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν δεν ερχόταν ο Μπόλονι πιθανότατα δεν θα ξανά έπαιζε ποδόσφαιρο έως το καλοκαίρι. Τώρα τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Μένει να δούμε αν και ο ίδιος ο Μολό θα ανταπεξέλθει όταν θα κληθεί να μπει στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ