Η Δόξα  στην  πρεμιέρα είχε «Μαυραετούς» στις εξέδρες!

Η Δόξα στην πρεμιέρα είχε «Μαυραετούς» στις εξέδρες!

Εντύπωση στον αγώνα Δόξας-ΑΣΑ προκάλεσε ο αριθμός όχι των γκολ, αλλά των οπαδών, που όχι απλά... μαύρισαν (οπτικά), αλλά «ασπρομαύρισαν» τις εξέδρες

ΝΙΩΘΑΜΕ υποχρέωση την παρακολούθηση του αγώνα Δόξας Δράμας- Αναγέννησης Καρδίτσας 2-0, μετά την λεπτομερή αναφορά μας στον Άρη, κατά το 5-0, με τον Αιγινιακό, το Σάββατο στο Χαριλάου. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είχαμε. Όσοι μεγαλώσαμε, ως φίλαθλοι και όχι μόνο, παρέα και με την Β΄Εθνική, έχουμε αυτή την υποχρέωση έστω αραιά και που να ρίχνουμε μια ματιά στο Νο 2 τη τάξει. Εκεί όπου γνωρίσαμε μεγάλες συγκινήσεις, σε εποχές , οι οποίες συνδυάστηκαν με την παρουσία σημαντικών ποδοσφαιρικών ονομάτων- ένα από τα οποία και ο Ατρόμητος, ο τωρινός αήττητος, πρωτοπόρος, της Σούπερ Λίγκα, θριαμβευτής, με 2-0, και στην Ξάνθη! Αγαπάμε την Β’ Εθνική, όπως και όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας, γιατί όλες αυτές αποτέλεσαν «το θρανίο… των ειδικών σπουδών μας» , ώστε να κτυπήσουμε την πόρτα των εφημερίδων, οι οποίες μας δέχτηκαν, όπως συμβαίνει τώρα και με τον διαδικτυακό χώρο- με το «to10.gr» να αποτελεί άλλη μία συγκλονιστική εμπειρία.

Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ αγωνιστικά δεν ήταν ο Σαββατιάτικος Άρης. Αυτό γιατί πέρα από τους πασίγνωστους λόγους, δηλαδή, ότι η ομάδα ξεκίνησε τη σύνθεση και την οργάνωση της δικαιολογημένα με πολλή καθυστέρηση, λόγω των ερωτηματικών γύρω από την συμμετοχή του Ηρακλή και των Χανίων, ο αντίπαλος της ήταν κάθετα διαφορετικός από τον ασθενέστατο Αιγινιακό. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (ΑΣΑ) «είναι ομάδα Φούτμπολ Λιγκ», ενώ η της Πιερίας όχι, άλλωστε το έδειξε μεσοβδόμαδα και με την κυπελλική σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό.

ΟΙ «ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ» συνάντησαν χθες αντίσταση , όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της παρουσίας του μπαρουτοκαπνισμένου Γιώργου Βαζάκα- όρθιο μπροστά στον καρδιτσιώτικο «πάγκο», αλλά ήταν καλύτεροι και με σκόρερ τον Κάσσες (41′ με πέναλτι και 46’με σουτ) κατέκτησαν δίκαια το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η Δόξα , με τον Άγγελο Διγκόζη «ενορχηστρωτή», διαθέτει παίκτες, οι οποίοι με τον πάροδο του χρόνου θα αποκτήσουν ομοιογένεια, θα γίνουν «ομάδα» και τότε θα μπορέσουν πειστικά να ανταποκριθούν στις προσδοκίες α) του μεγαλομετόχου τους, για τον οποίο σε όλα «τα γραφεία» της Φούτμπολ Λιγκ σχολιάζεται, με θετικό τρόπο, ότι είναι οικονομικά πολύ άνετος και κιμπάρης και β) των οπαδών τους.

Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ κατάθεση, που έκανε η Δόξα ,στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νο 2, ήταν η παρουσία 3.000 και πλέον φιλάθλων, στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Δράμας. Ως προς αυτό το σημείο οι «ασπρόμαυροι» υπερίσχυσαν των «κιτρίνων», σε σύγκριση ανάμεσα στους παρόντες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο δραμινό γήπεδο. Αυτό το γεγονός, ως μήνυμα, επιτρέπει στον Διλμπέρη και στους παίκτες του να αισιοδοξούν, ότι… «με 12», στα όσα το δυνατό περισσότερα ματς, θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τα δύο φυσιολογικά και πανθομολογούμενα φαβορί, για την άνοδο, Άρη και ΟΦΗ.

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να αναδείξουμε την κορυφαία εντύπωση, που σχηματίσαμε , κατά την τηλεπαρακολούθηση του αγώνα Δόξας-ΑΣΑ, θα είναι ο αριθμός όχι των γκολ, αλλά των οπαδών! Εκείνων, που όχι απλά… μαύρισαν (οπτικά), αλλά «ασπρομαύρισαν» τις εξέδρες! Τα δύο παραδοσιακά χρώματα, με τα οποία οι «Μαυραετοί» κατά τις δεκαετίες ’50 και ’60, με Λουκανίδηδες, Ιωάννου, Πιστικό, Γεωργιάδη, Γρηγοριάδη κ.ά. είχαν μόνιμες πτήσεις στα ουράνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ