Η αλήθεια του Γκουαρντιόλα και το πλάνο του Μαρτίνς

Η αλήθεια του Γκουαρντιόλα και το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Γκουαρντιόλα είπε αυτά που είδε στο γήπεδο και τα λόγια του Ισπανού έχουν μεγάλη αξία, αναφορικά με την δουλειά που γίνεται στους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς θεωρεί πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο Έιτιχαντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς κάτι καλό κόντρα στην υπερομάδα του Γκουαρντιόλα.

Ηττήθηκε με 3-0, αλλά στο μεγάλο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο, την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος σε τρεις εβδομάδες όταν και θα υποδεχθεί τους Άγγλους στο Καραϊσκάκη και τα όσα είπε μετά το ματς ο Πεπ Γκουαρντιόλα φανερώνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι στον σωστό δρόμο.

Τα «θερμά» λόγια του Ισπανού προπονητή για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για την ατομική αξία παικτών της ομάδας του λιμανιού, αποδεικνύουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να πετύχουν τον στόχο τους.

Να παίξουν δηλαδή στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο. Κι όταν ο προπονητής της Σίτι μιλάει με τόσο καλά λόγια για τις δυνατότητες μιας ομάδας τότε όλα είναι ανοιχτά στην προσπάθεια των πειραιωτών για πρόκριση.

Ο Γκουαρντιόλα είπε αυτά που είδε στο γήπεδο και τα λόγια του Ισπανού έχουν μεγάλη αξία, αναφορικά με την δουλειά που γίνεται στους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς θεωρεί πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο 50χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές εβδομάδες για να βάλει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και τις όλες τις μεταγραφές των πρωταθλητών.

Παίκτες όπως ο Μπρούμα, ο Πέπε και ο Βινάγκρε θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερα στα παιχνίδια που ακολουθούν και ο προπονητής των ερυθρόλευκων ποντάρει πολλά πάνω τους για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τώρα βέβαια ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για ένα ματς – φωτιά, αυτή την φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι πολύ δύσκολο και οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για «μάχη».

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς στο οποίο η νίκη είναι «μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους τους παίκτες για να φύγει νικητής από το Ηράκλειο ο πρωταθλητής.

Υπάρχει κούραση από τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό είναι κάτι που λαμβάνει σοβαρά υπόψιν ο Μαρτίνς.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να δούμε τρεις αλλαγές στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Σίτι, αλλά ο 50χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει την προπόνηση της Παρασκευής πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς αναγνωρίζει τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς στο Ηράκλειο και γι’ αυτό τον λόγο θα μιλήσει στους ερυθρόλευκους ζητώντας μεγάλη προσοχή για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ