Ο κόσμος καίγεται και το… μαλλί χτενίζεται

Ο κόσμος καίγεται και το… μαλλί χτενίζεται

ΣΤΟ Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η απόλυτη επιβεβαίωση του «ο κόσμος καίγεται και το… μαλλί χτενίζεται». Κι όπως έχουν επισημάνει εξειδικευμένοι αναλυτές, ενίοτε κάνει και καλή χωρίστρα. Και για του λόγου το αληθές, η Σπυροπούλου, ζήτησε από την παραγωγή να έχει στη διάθεσή της, έναν make up artist κι έναν κομμωτή. Είναι ποτέ δυνατόν, μια […]

ΣΤΟ Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η απόλυτη επιβεβαίωση του «ο κόσμος καίγεται και το… μαλλί χτενίζεται». Κι όπως έχουν επισημάνει εξειδικευμένοι αναλυτές, ενίοτε κάνει και καλή χωρίστρα. Και για του λόγου το αληθές, η Σπυροπούλου, ζήτησε από την παραγωγή να έχει στη διάθεσή της, έναν make up artist κι έναν κομμωτή. Είναι ποτέ δυνατόν, μια ντίβα τόσο υψηλού επιπέδου να το χτενίζει μόνη της;

ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ το πηγαίνεις. «Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ θα το κάνω, δεν είμαι ρίψασπις», αποφάνθηκε ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, σχετικά με τη δημιουργία, νέου κόμματος. Και γιατί όχι: Τι παραπάνω είχε ο Καρατζαφερης; Τι παραπάνω έχει ο Καμμένος; Το ίδιο εμπόρευμα πουλάνε: Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Από τη στιγμή που οι λακαμάδες οι Ελληνες, βάλανε στη Βουλή, μέχρι και τον Λεβέντη, ο καθείς έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Ότι μπορεί να τους δουλέψει και να τους πιάσει Κώτσους. Αυτό είναι το μόνο βέβαιον.

Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ποτέ δεν σταματά. Ο Σύριζα κατεβάζει στις προσεχείς εκλογές, τρανς υποψήφιο στην Αθήνα. Αφού δουλέψανε τους «κανονικούς», πάνε τώρα να δουλέψουνε και τους άλλους.

«ΕΙΝΑΙ τρελός ο Στρατηγός». Εδώ μιλάμε ότι από τον Μάιο ξεκινάνε ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στην εφορία άνω των 500 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα 4,2 εκατ. Έλληνες χρωστάνε στην εφορία. Τι θα πει άραγε αυτό για την ψυχολογία του κόσμου, ότι μπορεί μια μέρα να χάσεις το σπίτι σου χωρίς να το καταλάβεις; Μιλάμε για τρόμο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, τα κορόιδα οι Ελληνες, τρέχουνε για το Μακεδονικό. Οι Συριζαίοι, που το έχουνε καταφέρει αυτό είναι και οι πρώτες μαγκαδούρες. Επειδή όμως, όπως it takes two to tango έτσι κι ο δημόσιος διάλογος θέλει δύο, βλέπεις πόσο θύματα είναι, αυτοί της αντιπολίτευσης, που πέσανε με τη μία στη λούμπα.

ΔΕΝ είναι όμως, μόνο η Μακεδονία για την οποία ανησυχούν οι Ελληνες. Είναι και το 20χρόνο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με την άσπρη σκόνη, μέσα στο κουτί με τους μπακλαβάδες. Ο Νο1 ancorman της ελληνικής τηλεόρασης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάλεσε στο στούντιο, τον δικηγόρο της Ειρήνης τον Σάκη Κεχαγιόγλου, για να ενημερώσει το φιλοθεάμων κοινό. Έτσι πάει. Ο φουκαράς ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων και ξεχνάει τα δικά του.

ΑΝΟΙΞΕ την καρδιά της, η Έλλη Στάη και είπε τον πόνο της και τον καημό της: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά, δύο ισχυροί άνδρες». Μάλιστα. Αυτή, πόσους ισχυρούς άνδρες έχει παρενοχλήσει;

ΚΙ από το ένα κορίτσι στο άλλο. Στην Εύα Καϊλή. Αυτή που οι κομμουνιστές είχαν σκοτώσει τον τρίτο της παππού. Διαθέτει αυτό το προνόμιο το κορίτσι. Όλοι να έχουν δυο παππούδες κι αυτή τρεις. Με λαμπρή καριέρα, λοιπόν, η Εύα στη θέση του συνοδηγού, τοποθετήθηκε σχετικά με τη λαοσύναξη της Θεσσαλονίκης: «Είχα μία συνάντηση και βρέθηκα στο συλλαλητήριο στην επιστροφή. Βρέθηκα εκεί και πέρασα. Ήταν γιορτή». Προφανώς, όλοι αυτοί που της άνοιξαν το δρόμο για να φτάσει μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο, κάτι είδαν που δεν βλέπουμε εμείς.

ΜΑ θαρρώ πως θα τα μπλέξω. Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό ποια να διαλέξω; Ο ένας ευθυτενής, ο Κικίλιας, λέει ότι θα πάει στο συλλαλητήριο. Ο άλλος ευθυτενής, ο Δένδιας, δεν θα πάει. Έτσι και είσαι Νεοδημοκράτης δηλαδή, πως ξηγιέσαι; Το στρίβεις κορώνα-γράμματα;

ΠΡΟΤΑΣΗ για το Survivor 2, είχαν τρεις επιφανείς προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής. Ο περιζήτητος γαμπρός, αλλά αθεράπευτος εργένης, Αρης Σπηλιωτοπουλος. Και οι κυρίες Έλενα Ράπτη και Ραχήλ Μακρή. Έγιναν ραντεβού, αλλά η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε. Κανονικά έπρεπε να κάνουν ένα Survivor και με τους 300. Και σαν βουλευτές που είναι σε τηλεοπτικά σόου παίζουν. Μόνο για τον φακό υπάρχουν. Η διαφορά είναι ότι τους πληρώνουμε εμείς. Στο Survivor μάλιστα, θα είναι και 100%, αληθινοί. Θα είναι πιο κοντά στον πραγματικό τους εαυτό.

ΠΑΝΤΟΥ τα πάντα όμως, σχετικά με τις ίντριγκες και τις αδικίες. Ο Πατρίκ Ογκουνσότο, άστραψε και βρόντηξε: «Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσον, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Εμένα και τον Σαϊτιώτη δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς στα κανάλια. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ. Δεν ξαναβλέπω Σκαι».

ΟΡΓΗ και αγανάκτηση. Για τον ανάλγητο τον Ντόναλντ Τραμπ, που χαρακτήρισε την Αϊτή και το Σαλβαδόρ, χώρες-απόπατους. Μάλιστα. Ότι σε μία χώρα με πληθυσμό σαν της Ελλάδας, πέθαναν το 2016, 4.500 άτομα από AIDS. Ότι υπήρξαν περίπου 8,000 νέες μολύνσεις, ότι σχεδόν οι μισοί από τους φορείς του ιού δεν έχουν πρόσβαση σε φαρμακευτική περίθαλψη, δεν κάνει τη χώρα, απόπατο. Δεν κάνει τη χώρα απόπατο, ότι το κατά κεφαλή εισόδημα, είναι 50 δολάρια τον μήνα. Δεν ενοχλεί και δεν προκαλεί αποτροπιασμό αυτό. Ενοχλεί ότι το λέει ο Τραμπ. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή, Warren Haynes with Joe Bonamassa.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ