Το μήνυμα Μαρτίνς για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ο Χολέμπας

Το μήνυμα Μαρτίνς για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ο Χολέμπας

Ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να περιμένει την Πέμπτη για να δει όλη την ομάδα του στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών και στην μεθαυριανή προπόνηση θα κριθούν πολλά.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς.

Μια προετοιμασία βέβαια που γίνεται χωρίς τους διεθνείς που απουσιάζουν από το Ρέντη, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό ο προπονητής των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να περιμένει την Πέμπτη για να δει όλη την ομάδα του στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών και στην μεθαυριανή προπόνηση θα κριθούν πολλά.

Την Πέμπτη λοιπόν θα ληφθούν οι αποφάσεις του Πορτογάλου για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους πράσινους.

Ο Μαρτίνς περιμένει λοιπόν περιμένει πως και πως την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη, αλλά περιμένει να δει και αν θα υπολογίζει στην παρουσία του Χοσέ Χολέμπας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έκανε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση (όπως και ο Βινάγκρε) και θα προσπαθήσει ν’ ανεβάσει «στροφές» στην σημερινή και αυριανή προπόνηση, ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Χολέμπας γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στο ντέρμπι.

Όλα λοιπόν θα κριθούν την Πέμπτη με τις πληροφορίες πάντως ν’ αναφέρουν ότι το πιθανότερο «σενάριο» είναι η παρουσία του Χολέμπας στο βασικό σχήμα των πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει και αυτός πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι απέναντι στους πράσινους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στον ερυθρόλευκο πάγκο και ξέρει πως για τους πρωταθλητές η νίκη είναι «μονόδρομος» στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς για πολλούς λόγους και θα μιλήσει στους παίκτες του την Πέμπτη.

Ο 50χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του, εστιάζοντας μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Ο Μαρτίνς θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα από την ομάδα του, θέλει από τους παίκτες του να πιέσουν τον Παναθηναϊκό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι ένα γρήγορο γκολ είναι το βασικό ζητούμενο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο έμπειρος κόουτς των πρωταθλητών θέλει από τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση και να μην δώσουν βάση στο κακό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει καμιά σημασία τι έχει κάνει ο Παναθηναïκός στα προηγούμενα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δείξουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να πετύχουν τον στόχο τους, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να πάει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί λόγοι που καθιστούν αναγκαία τη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος επί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ