Ο Μιραλάς ανάμεσα σε Γκαρθία και Χιμένεθ!

Ο Μιραλάς ανάμεσα σε Γκαρθία και Χιμένεθ!

Έκανε δηλαδή rotation κι ας μην το περιμέναμε. Κράτησε στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ, έδωσε μόνο το δεύτερο ημίχρονο στον Μιραλάς και έβαλε τον Σεμπά μπροστά από τον Κούτρη.

Θα έχει σημαντικές διαφορές το νέο ραντεβού μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ από το προηγούμενο του κυπέλλου. Κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, καθώς ο φιλοξενούμενος πάντα είναι εκείνος που προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου, πόσο μάλλον όταν αυτός έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο!

Στην πρώτη του γνωριμία με τα «ντέρμπι» στη χώρα μας ο Όσκαρ Γκαρθία λειτούργησε υπό τις συνθήκες του κυπέλλου. Έκανε δηλαδή rotation κι ας μην το περιμέναμε. Κράτησε στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ, έδωσε μόνο το δεύτερο ημίχρονο στον Μιραλάς και έβαλε τον Σεμπά μπροστά από τον Κούτρη.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ όμως δεν ακολούθησε το πιο αγαπημένο του 3-5-2, αλλά έπαιξε κι αυτός με τέσσερις στην άμυνα, ίσως γιατί περίμενε από την αρχή τον Μιραλάς, τον οποίο «αντάμωσε» τελικά στο δεύτερο μισό εκείνης της παρτίδας.

Όταν παίζεις με τρεις στην άμυνα, τότε ο αντίπαλός σου υποχρεωτικά πάει από τα άκρα για να μπορέσει να σε «χτυπήσει», αφού γνωρίζει εκ των προτέρων ότι από τον άξονα θα πέσει πάνω σε «τοίχο»!

Και παρόντος του Μιραλάς αλλά και ενός εκ των Πάρντο ή Μάριν στην άλλη πτέρυγα είναι λογικό να προφυλάσσει τα νώτα του ο προπονητής της ΑΕΚ, κι ας το ξέρει ότι μπροστά έχει μόνον τον Λάζαρο που μπορεί να βάλει δύσκολα στην άμυνα του Ολυμπιακού από τις πτέρυγες.

Έτσι κι αλλιώς πως θα του «χωρέσουν» στην ενδεκάδα και ο Λιβάια και ο Αραούχο; Δεν είναι τόσο απλό, όμως για την ΑΕΚ το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την άμυνά της, αφού αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Κι εδώ είναι που χρειάζεται ο Ολυμπιακός τη βοήθεια του Μιραλάς όπως και του Ανσαριφάρντ, την οποία δεν την είχε στην αναμέτρηση του κυπέλλου.

Και ο Βέλγος ψάχνει με τη σειρά του την εμφάνιση που θα τον βοηθήσει για την ολική επαναφορά. Δεν είναι μόνον ο Γκαρθία που αναζητά την «πρώτη καταξίωση» στον πάγκο του Ολυμπιακού (μη μας διαφεύγει ότι ο Χάσι έφυγε μετά το ματς του πρώτου γύρου) αλλά και ο Μιραλάς που θέλει να βάλει τη σφραγίδα του σε ένα σημαντικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο Κέβιν ήρθε για να μείνει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πέρα από την παρέα με τους Βέλγους έκανε και το τραπέζι σε όλους τους συμπαίκτες του, κερνώντας για την επιστροφή του στην ομάδα, η βοήθεια του… κοινού είναι δεδομένη καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έχουν υποδεχθεί με τον πιο θερμό τρόπο, άρα υπάρχει η… τούρτα και αυτό που αναζητείται είναι το … κερασάκι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ