Ο καλός Φορτούνης ανεβάζει όλο τον Ολυμπιακό

Ο καλός Φορτούνης ανεβάζει όλο τον Ολυμπιακό

Ο διεθνής μέσος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με την Λάρισα και αυτόν τον Φορτούνη έχουν ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση στο παιχνίδι με την Λάρισα, πετυχαίνοντας μια νίκη με μεγάλο σκορ (5-1) και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους για να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Ασφαλώς κι ένας από αυτούς ήταν η εμφάνιση που έκανε ο Μπρούμα, ο οποίος έδειξε με την παρουσία του πως έχει τα προσόντα για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να μείνει μακριά από τραυματισμούς για ν’ αποκτήσει και ρυθμό, παίρνοντας συνεχόμενα ματς από τον Μαρτίνς.

Είναι δεδομένο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δώσει ευκαιρίες στον Μπρούμα στα ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα χέρια του μιαν ακόμα ποιοτική επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Ήταν επίσης σημαντικό ότι ο Ελ Αραμπί βρήκε δύο φορές δίχτυα, φτάνοντας τα 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο σέντερ φορ «τρέφεται» από τα γκολ και είναι μεγάλη υπόθεση για την ψυχολογία του Μαροκινού, όπως και κάθε επιθετικού, να βρίσκει δίχτυα.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί πάνω απ’ όλα είναι η παρουσία του Κώστα Φορτούνη, από τον οποίο ξεκίνησαν οι περισσότερες καλές προσπάθειες των πρωταθλητών.

Ο διεθνής μέσος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με την Λάρισα και αυτόν τον Φορτούνη έχουν ανάγκη οι ερυθρόλευκοι.

Μοίρασε γκολ, έδωσε ρυθμό στην επιθετική ανάπτυξη των πρωταθλητών Ελλάδος και ήταν αυτός που «πάτησε γκάζι» για την ομάδα του λιμανιού.

Ο Φορτούνης είναι μεγάλο «όπλο» για τον Ολυμπιακό και αυτός που μπορεί με τις εμπνεύσεις του ν’ ανεβάσει όλη την ομάδα.

Αυτό φάνηκε όταν τον έβαλε ο Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, όταν με την είσοδο του διεθνούς άσου στο ματς, ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός και έβγαλε φάσεις.

Αυτόν τον Φορτούνη έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και θα είναι μεγάλο κέρδος για τους πειραιώτες αν ο κάπτεν των πρωταθλητών συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν είναι μυστικό ότι ο καλός Φορτούνης κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς περιμένει από τον διεθνή άσο να ηγηθεί των πρωταθλητών και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στις 3 Ιανουαρίου.

Είναι ξεκάθαρο πως όταν ο Φορτούνης είναι σε καλή φόρμα, τότε ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του και δικαιολογημένα ο προπονητής των ερυθρόλευκων ποντάρει πολλά στον Έλληνα άσο για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ