Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς «ανοίγει» το παιχνίδι

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς «ανοίγει» το παιχνίδι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να βάλει στο rotation όλους τους παίκτες. Το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι «φορτωμένο» και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει σε εγρήγορση όλους τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση ν’ απολαμβάνει μια πολύ καλή διαφορά από ΠΑΟΚ (εφτά βαθμοί) και ΑΕΚ (έντεκα), μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο βέβαια είναι πως υπάρχει «δρόμος» ακόμα στο πρωτάθλημα κι αυτό που προέχει για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι να διατηρήσει η ομάδα του την συγκέντρωση της σε όλα τα παιχνίδια.

Ειδικά μάλιστα τον Ιανουάριο, που το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με συνεχόμενα ματς, μεταξύ των οποίων και τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει λοιπόν καλά ότι έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ, με παίκτες που έχουν ποιότητα και μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Κι αυτό που σχεδιάζει φυσικά ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ν’ «ανοίξει» το παιχνίδι, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ο Μαρτίνς είναι μάλιστα στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά, τον Ντρέγκερ και σε 15 μέρες και τον Χασάν, ο οποίος κάνει αγώνα για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε νωρίς την εκκρεμότητα με τον αριστερό μπακ, αποκτώντας τον Ρέαμπτσιουκ και είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού, ότι ο Μολδαβός δήλωσε έτοιμος να παίξει άμεσα.

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν κι αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα που έχει στείλει ο Μαρτίνς.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Και είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών.

Είναι σίγουρο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Ρέαμπτσιουκ και ο Μολδαβός μπακ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Είναι δεδομένο πως σε αυτή την σειρά των δύσκολων αγώνων του Ιανουαρίου ο Μαρτίνς θέλει να βάλει στο rotation τόσο τον Πέπε όσο και τον Τιάγκο Σίλβα και είναι προφανές πως υπάρχουν πολλές επιλογές και για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το βασικό ζητούμενο για τον 50χρονο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού είναι να κρατήσει τους παίκτες του σε καλό βαθμό ετοιμότητας κι αυτό βέβαια θα γίνει μέσα από την προσπάθεια των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Για να επανέλθουμε στον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα, ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Όποιες αλλαγές όμως κι αν κάνει ο τεχνικός των ερυθρόλευκων η στόχευση του Μαρτίνς δεν αλλάζει κι αυτό που θέλει ο Πορτογάλος από τους παίκτες του είναι να ένα γρήγορο γκολ στην Τρίπολη.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έκανε θριαμβευτικό πέρασμα από την Τρίπολη επικρατώντας με 5-0 και σημαντικό ρόλο στην εύκολη επικράτηση της ομάδας του λιμανιού είχε παίξει το εντυπωσιακό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων.

Είναι πάντως ένα δύσκολο παιχνίδι το αποψινό για τον Ολυμπιακό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πετύχουν οι πρωταθλητές τον στόχο τους.

Και είναι δεδομένο πως οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια μεγάλη «μάχη». Το ξέρουν καλά οι ερυθρόλευκοι και πρέπει να μπουν στο ματς με ένταση και πίεση στον αντίπαλο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ