Δεύτερη φορά δεν «πιστολιάζεται» ο Μελισσανίδης…

Δεύτερη φορά δεν «πιστολιάζεται» ο Μελισσανίδης…

Αν ο «τίγρης» είχε κανονίσει με τον Ιβάν οι διαιτησίες να είναι από εδώ και πέρα «πενηνταρίσιες» δεν θα καταδεχόταν να κάνει επίσκεψη στα γραφεία της ΚΕΔ. Θέλει από εκεί να στείλει τα «χαιρετίσματά» του στην Θεσσαλονίκη

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα είναι νωρίς να το πούμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η μάχη αυτή αφορά πια πολύ λίγο τον Ολυμπιακό. Ποιος κάνει κουμάντο στο παρασκήνιο στου ποδοσφαίρου θα περιμένουμε να το δούμε. Μπορούμε να πούμε όμως πως ούτε κι αυτό αφορά στον Ολυμπιακό.

Ποιος είναι μέχρι τώρα με διαφορά ο πιο πετυχημένος παράγοντας μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε πολλούς δεν αρέσει η γκροτέσκα συμπεριφορά του. Σε άλλους δεν αρέσει που δεν χαλαρώνει ποτέ η σφικτή του τσέπη. Άλλοι δεν εννοούν να παραγράψουν ότι ανέχτηκε ή μεθόδευσε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Γ’ εθνική. Άλλοι πάλι αναγουλιάζουν με τις παρέες που κάνει, εννοώντας κυρίως τον άρχοντα του παρασκηνίου Θωμά Μητρόπουλο.

Όλοι έχουν και από ένα μέρος δίκιου για αυτά που του καταλογίζουν. Να μην του αναγνωριστεί όμως ότι έχει την ομάδα του να βγάζει πάθος, υγεία και στοχοπροσήλωση μέσα στο γήπεδο είναι μέγα λάθος. Η ΑΕΚ είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις τρεις διοργανώσεις. Από τις τέσσερις που ξεκίνησαν θεωρητικά να διεκδικήσουν τον τίτλο, είχε το χαμηλότερο μπάτζετ. Ελαφρά χαμηλότερο από εκείνο του Παναθηναϊκού κατά πολύ χαμηλότερο από του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Εκεί που άλλοι αγόραζαν και ξόδευαν η ΑΕΚ την έβγαζε με ελεύθερους και δανεικούς. Αυτή η ΑΕΚ είχε μέχρι τώρα τις αβάντες της από την διαιτησία σε δυο παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά όχι το σπρώξιμο που απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ. Ξεπέταξε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και με τη νίκη στο ΟΑΚΑ έσβησε και την γκρίνια για το σπρώξιμο του Παπαπέτρου στο πρώτο ματς. Ο Μελισσανίδης που κατά τις πληροφορίες θα πάει ο ίδιος την Δευτέρα στην ΚΕΔ να συζητήσει μαζί της για την διαιτησία παίρνει το παιχνίδι στις πλάτες του.

Δεν έχει να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα του. Πάει για να δείξει ότι φέτος δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει να τον «πιστολιάσουν» όπως έγινε πέρσι στον τελικό του κυπέλλου. Πάει για να στείλει τα χαιρετίσματα στον συμπατριώτη εκ του Πόντου Ιβάν Σαββίδη ότι στην μαρμίτα της πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει αυτός να απλώσει χέρι.

Κι όταν το πράγμα πάει στο οικονομικό ο «τίγρης» δεν κάνει παραχωρήσεις. Η ΑΕΚ έχει δυο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Το ένα είναι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Το άλλο μπορεί να στον τελικό του κυπέλλου αλλά μπορεί να είναι σε διπλούς αγώνες για τα ημιτελικά. Αν ο Μελισσανίδης είχε «κανονίσει» με τον σύμμαχο Σαββίδη ότι οι διαιτησίες θα είναι «πενηνταρίσιες» δεν θα έκανε επίσκεψη στην ΚΕΔ.

Επειδή δεν είναι τίποτα «κανονισμένο» μεταξύ τους η επίσκεψη επιβάλλεται. Είναι επιπολαιότητα να νομίζει κανείς πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ τους. Αν είναι να αρχίσει τις πιστολιές ο «τίγρης» η πρώτη θα πέσει στο ντέρμπι της Τούμπας αλλά με τον Ολυμπιακό… Κι ο «τίγρης» να μην το σκεφτόταν είναι ο Θωμάς που ξέρει την δουλειά καλύτερα από τον καθένα και πάντως καλύτερα από τον Σαββίδη που είναι αναγκασμένος να πληρώνει χοντρά για να την μάθει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ