Μπαρτζώκας : Κόουτς, έχασες…

Μπαρτζώκας : Κόουτς, έχασες…

Ο Γιώργος Μπατζώκας έχασε και από αυτόν τον Παναθηναϊκό. Απέτυχε να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική, την άφησε «γυμνή» στους ψηλούς. Δεν φταίει όμως μόνο ο Μπαρτζώκας, φταίνε όλοι.

Το λες και… επιτυχία. Προς Θεού, δεν υπάρχει καμία προσπάθεια υποτίμησης του αντιπάλου. Απλά μιλάμε για τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών, έναν Παναθηναϊκό που έχει χάσει τις πιθανότητες του για 8αδα εδώ και καιρό και που συνάμα έπαιζε χωρίς τον μοναδικό σπουδαίο παίκτη του διαθέτει.

Και από αυτόν τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός δεν έχασε, διασύρθηκε. Γιατί με συγχωρείται αλλά αυτό που είδαμε ήταν το… φάντασμα του Ολυμπιακού. Εικόνα ντροπής από όλους. Μια ομάδα – συνονθύλευμα που δεν ήξερε τι παίζει στο γήπεδο.

Και ένας προπονητής που ήταν… αλλού. Του πήρε την «ταυτότητα» ο Κάτας από την αρχή και παραδόθηκε άμεσα.

Υπήρχαν εξαιρέσεις, ο Σπανούλης που προσπαθούσε μόνος του, ο ΜακΚίσικ που έκανε «ρεπετισιόν» την περσινή ματσάρα του. Αλλά ήταν μόνοι τους. «Έλειπαν» οι υπόλοιποι, και κυρίως οι ξένοι, αλλά και ο Σλούκας που δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Να ρίξουμε κανά τρίποντο μήπως και μπει καλάθι. Αυτό ήταν το πλάνο του Ολυμπιακού, πάνω κάτω αυτό είναι και συνολικά τη φετινή σεζόν. Μια ομάδα που εκεί που νόμιζες ότι πάει να κάνει κάτι καλό, γκρεμιζόταν στην… ευθεία. Μια ομάδα που τουλάχιστον έλεγες θα έχουν λίγο τσαμπουκά, να παίξουν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Να πάρουν τη νίκη γοήτρου καθώς και να νικούσε ο Ολυμπιακός, δεν είχε ελπίδες για την 8αδα. Αυτή είχε… πετάξει οριστικά μετά την ήττα από την Βιλερμπάν.

Και περιμένεις να δεις κάτι. Και βλέπεις αυτό το… πράγμα. Γιατί ομάδα δεν την λες κόουτς αυτή που είδαμε απέναντι στους «πράσινους».
Ο Μπαρτζώκας που βλέπει τον Ολυμπιακό να χάνει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, και αυτή την φορά έχασε με κάτω τα χέρια. Από μια ομάδα που δεν λέει τίποτα (και) φέτος.

Ο Μπαρτζώκας που έχει τον Ολυμπιακό στο 4-8 εντός έδρας! Μάλιστα, 8 ήττες σε 12 ματς έχει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.

Ο Μπαρτζώκας που άφησε τον Ολυμπιακό χωρίς δύναμη στους ψηλούς. Μήπως όμως δεν φταίει μόνο ο Μπαρτζώκας.

Προσωπικά πίστευα πολύ πως μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να πετύχει και στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Πως ήταν ο κατάλληλος μετά την περσινή τραγική χρονιά.

Τελικά, απέτυχε. Και ναι, σε μια χρονιά που δεν μπορείς να πλησιάσεις την 8αδα, δεν επιτρέπεται να έχεις αυτή την εικόνα με τον Παναθηναϊκό. Ενοχλεί η ήττα από αυτούς, όμως και αυτή μέσα στο παιχνίδι είναι. Ντέρμπι είναι πάντα με τους πράσινους. Όμως όχι έτσι! Όχι με τα χέρια στη μέση. Με ντροπιαστική εικόνα.

Ο Μπαρτζώκας ως προπονητής θα χρεωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για τη φετινή αποτυχία, σίγουρα για την εικόνα διάλυσης κόντρα στον ΠΑΟ. Δεν φταίει όμως μόνο αυτός. Φταίνε οι Αγγελόπουλοι, φταίνε οι παίκτες, όλοι έχουν το μερίδιο τους για μια ακόμη χαμένη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ