Ο Ουάρντα τους έκανε πλάκα για να γελάει ο κόσμος μαζί τους!

Ο Ουάρντα τους έκανε πλάκα για να γελάει ο κόσμος μαζί τους!

Για όλους τους άλλους αυτό που έκανε ο Ουάρντα είχε μεγάλη πλάκα. Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν ένα μαρτύριο που δεν το ξεπλένει η ισοπαλία…

Στο σκαμνί να καθίσει ο Αμρ Ουάρντα. Να δικαστεί για ασέλγεια. Ελα εδώ κύριε Ουάρντα, αφού τον σκοπό σου τον πετυχαίνεις, γιατί διασύρεις τον Ομάρ; Γιατί κρατάς την μπάλα και περιμένεις να έρθει κάποιος παίκτης του αντιπάλου να του κάνεις ποδιά και άλλα τέτοια για να τον παραδώσεις στην χλεύη του γηπέδου και να εισπράξεις το χειροκρότημα. Δεν το ξέρεις ότι ο σεβασμός στον ηττημένο αντίπαλο είναι από τα στοιχειώδη στον πόλεμο του ποδοσφαίρου.

Τέλος πάντων. Ποδοσφαιρικά δικαστήρια δεν υπάρχουν και ο Ουάρντα μπορεί να δικαστεί μόνο από τον προπονητή του γιατί παίζοντας για την προσωπική του ευχαρίστηση αγνόησε τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας του κι έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε με την τιμητική ισοπαλία από το Περιστέρι. Γιατί, να είμαστε σαφείς, με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο ματς ο Ατρόμητος έπρεπε να πάρει τη νίκη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν για ένα ακόμα ματς ένα ασυνάρτητο σύνολο κάποιων καλοπληρωμένων μεν αλλά αδύναμων παικτών που έτρεμαν κάθε φορά που οι αντίπαλοί τους έκαναν επίθεση.

Οι αμυντικές αντιδράσεις του ήταν επιπέδου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Και καλά ο Ουάρντα φάνταζε σαν Μέσι και δεν μπορούσαν παρά να του κάνουν φάουλ. Με τους υπόλοιπους τι ακριβώς γινόταν; Ο Βασιλακάκης πήδηξε ελάχιστα και ανενόχλητος για να τους βάλει το πρώτο. Ο Νικολάου έχει λάθος θέση και το μόνο που κάνει είναι να πάει κατά το μέρος του. Όπως το φάγανε από τον Λάζαρο πριν από τρεις μέρες το έφαγαν κι από τον Θοδωρή.

Στο δεύτερο γκολ την ευγενική χορηγία στον Ντιγκινί την κάνει ο Μποτία. Από τον καιρό του Ντομί είχαν στον Ολυμπιακό να δουν τέτοιο «πισωπάτημα». Με προσποιήσεις και χωρίς να κουνηθεί ο Ντιγκινί ζαλίζει τον αρχηγό των ερυθρόλευκων κι αυτός από την παραζάλη του του αφήνει ελεύθερο το πεδίο για να σουτάρει στην αφύλακτη γωνία του Προτό. Αν στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού νομίζουν ότι η ζημιά έγινε από την θαυμαστή κλάση του Ντιγκινί κι όχι από την αδυναμία του Μποτία τότε ας εισηγηθούν στην διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Θα είναι μια προσφορά σε όλους ανεξαιρέτως τους επιθετικού της Σούπερ Λίγκας…

Πώς να το κάνουμε, στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να αντιληφθούν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αυτοί αρμενίζουν στραβά. Αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Αν ήταν ο Κόντης που παριστάνει τον προπονητή έπρεπε να κόψει την φόρα του Τζούρτζεβιτς και να στείλει τον Ανσαριφάρντ να εκτελέσει το πέναλτι. Αν ο Γκαρθία ταλαιπωρείται από την εγχείρηση ας βάλουν τον Μάριν προπονητή που -όσο να ναι- έδωσε στο Περιστέρι περισσότερες εντολές από τους άλλους στον πάγκο.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διασύρει τον Ολυμπιακό κυρίως διότι ο Ουάρντα προτίμησε να διασύρει τους παίκτες του Ολυμπιακού που πλησίαζαν να τον μαρκάρουν. Για όλους τους άλλους αυτό που έκανε είχε μεγάλη πλάκα. Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν αβάστακτο μαρτύριο που δεν το σβήνει ότι η ομάδα τους ισοφάρισε στο τέλος….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ