Ο Παναθηναϊκός παίζει οπουδήποτε, αρκεί να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός παίζει οπουδήποτε, αρκεί να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός ούτε πίεσε για κάποιο γήπεδο, ούτε... βολεύτηκε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίξει ποδόσφαιρο. Σε ένα γήπεδο που μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι σε αγωνιστικό χώρο - καρμανιόλα.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΕΠΟ με αφορμή το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν αγγίζει τους πράσινους. Και δεν τους αγγίζει διότι εκείνοι από την πρώτη στιγμή είχαν μια ουδέτερη, όσο και ξεκάθαρη στάση. «Θέλουμε να παίξουμε, παίζουμε οπουδήποτε, αρκεί να μπορεί να παιχτεί κανονικό ποδόσφαιρο».

Τι λέει με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός; Ό,τι και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιαννίκης δήλωνε μετά την πρόκριση της ομάδας του στο Περιστέρι πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στους Ζωσιμάδες σχετικά με το ποδόσφαιρο που ο ίδιος πρεσβεύει και που θέλει να περάσει στην ομάδα του. Και αυτό το ποδόσφαιρο μπορεί να το παίξει σε καλούς αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό θέλει και ο Παναθηναϊκός. Να παίξει σε έναν κανονικό, ποδοσφαιρικό και πάνω απ’ όλα… ανθρώπινο γήπεδο. Χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής επειδή το γήπεδο μπορεί να έχει λακούβες, λάσπες, πάγο ή οτιδήποτε άλλο ξεφεύγει από τα όρια και γίνεται επίφοβο για τη σωματική ακεραιότητα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα είτε στην πόλη του, είτε στο Αγρίνιο, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε οπουδήποτε θέλει, οι πράσινοι θα ταξιδέψουν. Αλλά για να παίξουν ποδόσφαιρο, όχι κλωτσοπατινάδα.

Έτσι κι αλλιώς η περίοδος που διανύει το τριφύλλι είναι τέτοια που θέλει να παίζει όλα του τα παιχνίδια το συντομότερο δυνατό. Είναι σε καταπληκτική κατάσταση, έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα και όσο κι αν περιμένουμε πως κάποια στιγμή θα έρθει και αυτή, το μομέντουμ είναι υπέρ της ομάδας του Μπόλονι. Κυρίως όταν έχει να αγωνιστεί απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς όπως ο ΠΑΣ.

Όσον αφορά τώρα το άλλο ζήτημα το οποίο προέκυψε και έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ματς στο ίδιο γήπεδο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι ξεκάθαρο πια πως αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τους πράσινους.

Το ένα παιχνίδι στο Αγρίνιο είναι την Πέμπτη και το άλλο τη Δευτέρα. Μεγαλύτερη θα ήταν η ταλαιπωρία αν έμεναν οι παίκτες πέντε μερόνυχτα σε μια πόλη μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάει σήμερα στο Αγρίνιο και να μείνει εκεί έως και τη Δευτέρα το βράδυ, να ταξιδέψει μέσα στη νύχτα και να γυρίσει ξημερώματα Τρίτης στη βάση του.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού η αποστολή θα επιστρέψει αύριο το βράδυ για να φύγει και πάλι την Κυριακή για το Αγρίνιο, όπως είναι και το φυσιολογικό. Προς καμία κατεύθυνση δεν πίεσαν οι πράσινοι όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά το πρόβλημα δεν το έχουν εκείνοι. Το έχει η ομάδα που αδυνατεί να καταλάβει πως έχουμε φτάσει στο 2021 και δεν μπορούν να διεξάγονται αγώνες σε αγωνιστικούς χώρους – καρμανιόλες, που μπορεί να στείλουν ποδοσφαιριστές στο νοσοκομείο και να γκρεμίσουν επενδύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ