Ολυμπιακός : Οι τραυματισμοί είναι που τον πληγώνουν…

Ολυμπιακός : Οι τραυματισμοί είναι που τον πληγώνουν…

Ο Μαρτίνς για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιούργησαν οι αναγκαστικές αλλαγές, ήταν υποχρεωμένος να λάβει υπόψη του και την κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια και την ανάγκη να τους έχει φρέσκους την Πέμπτη.

Οι δυο βαθμοί που χάθηκαν στο παιχνίδι με τον Αρη δεν συνιστούν βαθμολογικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους. Ούτε αγωνιστικό συνιστούν, όταν η ομάδα έρχεται από σπουδαία εμφάνιση και αποτέλεσμα την Πέμπτη κι ακολουθεί νέο κρίσιμο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη. Το αυτί του Μαρτίνς ιδρώνει από τους τραυματισμούς.

Δυο παίκτες χρήσιμοι, ο Βρουσάι και ο Σωκράτης τραυματίστηκαν και αποχώρησαν. Κανείς δεν ξέρει την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές πόσο σοβαροί θα αποδειχτούν οι τραυματισμοί κι να οι δυο τους θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους στην κόντρα με την Αϊντχόβεν. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Αρη έπαιξαν υπέρμετρα σκληρά και πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν ξαπλωμένοι στο χορτάρι αναστατώνοντας τον Μαρτίνς.

Ο πρωταθλητής είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρά το γεγονός ότι οι τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αντικαταστάσεις τον αποσυντόνιζαν συνέχιζε να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Αρης έδειξε και στο ματς αυτό τις αρετές του. Την εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, την κίνηση σε μικρούς χώρους και τις πολλές πάσες. Ο Ακης Μάντζιος έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλό της.

Ο Αρης προσπάθησε να ανταποδώσει τις επιθέσεις που δεχόταν. Μπορεί να μην βρήκε τρόπους να εξουδετερώσει τον Φορτούνη αλλά η επιδίωξή του να μην αφήσει τους ερυθρόλευκους να μπουν με την μπάλα στην περιοχή του Κουέστα. Για να αντιμετωπιστεί αυτή κατάσταση, οι ερυθρόλευκοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους στον αέρα αλλά ο Χασάν και ο Σεμέδο δεν σημάδεψαν σωστά.

Ο Μαρτίνς για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιούργησαν οι αναγκαστικές αλλαγές ήταν υποχρεωμένος να λάβει υπόψη του και την κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια και την ανάγκη να τους έχει φρέσκους την Πέμπτη. Σε αυτή την δύσκολη εξίσωση η ομάδα του ανταποκρίθηκε μέχρι ενός ορισμένου σημείου.

Μια αβλεψία του Ρέαμπσιουκ έφερε τον Μπρούνο σε πλεονεκτική θέση και τον Σα στην ανάγκη να βγει με τα πόδια στον Μαντσίνι. Ο λιγοστός χρόνος που απέμεινε και η κούραση δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους να αντιδράσουν και να φτάσουν στο δεύτερο γκολ.

Υ.Γ Εστω και με πέναλτι ο Μήτρογλου έσπασε το ρόδι. Στον βαθμό που βρει τον ρυθμό του, ο Αρης θα μπει με πλεονέκτημα στη μάχη των πλέι οφ που θα κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Υ.Γ 1 Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και το VAR δεν είδαν την ανατροπή του Βρουσάι από τον Σάκιτς μέσα στην περιοχή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ