Ο Μαρτίνς πήρε θέση αμέσως, μέσα στα αποδυτήρια…

Ο Μαρτίνς πήρε θέση αμέσως, μέσα στα αποδυτήρια…

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το μήνυμα στους τους ποδοσφαιριστές του, τόσο για το παιχνίδι με τον Αρη, όσο και για την επόμενη ημέρα και την Αϊντχόφεν.

Η ισοπαλία με τον Αρη ενόχλησε άπαντες στον Ολυμπιακό. Καθώς ήταν το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενα αποτέλεσμα που δεν αλλάζει πολλά στην ουσία της εξέλιξης του πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά από τους διώκτες παραμένει μεγάλη, αλλά στον Πειραιά ξέρουν ότι σε τέτοια αποτελέσματα οφείλουν να απαντούν δυναμικά.

Αυτό ήταν και το ξεκάθαρο μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το  τέλος του αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με τον Πορτογάλο να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Επέλεξε να μιλήσει αμέσως για το παιχνίδι που είχε προηγηθεί, αντί να περιμένει την κλασική ανάλυση της προπόνησης. Δείχνοντας σε όλους ότι η αντίδραση δεν σηκώνει αναβολές. Πρέπει να είναι άμεση και δυναμική. Αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν.

«Η μεγάλη ομάδα πάντα αντιδράει στις κακές στιγμές. Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Να παίξουμε καλύτερα, να αντιδράσουμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του, στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Μαρτίνς. Δείχνοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει την ισοπαλία με τον Αρη να «περάσει» ως ένα αποτέλεσμα που έγινε και «δεν τρέχει τίποτα». Εξάλλου, τόσο ο Μαρτίνς όσο και όλοι στον Ολυμπιακό, δεν θέλουν επ’ ουδενί να δώσουν την ευκαιρία ή τη δυνατότητα σε κάποιον από τους ανταγωνιστές τους να πιστέψουν ότι μπορούν έστω να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι ο Μαρτίνς έχει παράπονα από ποδοσφαιριστές, αλλά και από τη συνολική εικόνα της ομάδας του. Δεν παραβλέπει το γεγονός ότι υπήρξε αλλοίωση του παιχνιδιού με τους τραυματισμούς των Βρουσάι και Σωκράτη, αλλά οι ατυχίες είναι μέρος του παιχνιδιού και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα από την ομάδα του.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την «αντίδραση» που περιμένει ο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του, αυτή θα πρέπει να έρθει άμεσα. Αρχής γενομένης από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, που είναι ματς «ζωής ή θανάτου», αλλά και με το χτίσιμο ενός νέου σερί στο πρωτάθλημα, για να μπει τέλος σε όσους ορέγονται διεκδίκηση του τίτλου από το -12 και κάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ