Ολυμπιακός : Με σκόρερ τον… Ζοσέ Σα!

Ολυμπιακός : Με σκόρερ τον… Ζοσέ Σα!

Μια ακόμη μεγάλη ερυθρόλευκη βραδιά. Με τον Μαρτίνς να δίνει το σύνθημα για τον τρόπο που θα σφραγίσει ο Ολυμπιακός το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ δείχνει ξεκάθαρο. Το είπε και στην συνέντευξη Τύπου. Δεν θα συμβιβαστεί ο Ολυμπιακός με το 4-2 του πρώτου αγώνα, δεν θα αλλάξει ταυτότητα. Δεν θα πάρει και ρίσκα όμως, κάτι που λογικά δεν είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η πρόκριση θα έρθει από την επίθεση έγραφα πριν λίγες μέρες και το πιστεύω ακράδαντα καθώς απέναντι σε ομάδες όπως η PSV δεν επιτρέπεται να την αφήσεις να πιστέψει και να κάνει το παιχνίδι που θέλει. Ο Ολυμπιακός απόψε θα επιδιώξει να δώσει αυτός ρυθμό στο παιχνίδι, να πετύχει αυτός πρώτος γκολ, να κόψει τα φτερά των Ολλανδών γρήγορα και απλά.

Και να πετύχει το βασικό του στόχο αυτή την περίοδο, για τον οποίο θυσίασε πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενα, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, αυτοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τον Μαρτίνς να ανακοινώνει και στους παίκτες σε λίγη ώρα την 11αδα στα πλαίσια της τακτικής που θα κάνουν πριν την σέντρα.

Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό κρατάει ο Ζοσέ Σα. Ναι μεν η επίθεση θα φέρει την πρόκριση με τον Ολυμπιακό να προσεγγίσει το ματς όπως ακριβώς έκανε στο δεύτερο ημίχρονο στο Καραισκάκη όμως η ανασταλτική λειτουργία και η απόδοση του Ζοσέ Σα θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για τους πρωταθλητές.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας διανύει μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν δίνει την ίδια σιγουριά που έδινε σε όλη την ομάδα. Ένα σερί κακών εμφανίσεων σε Λεωφόρο, με Αιντχόβεν στο Καραισκάκη και με τον Άρη είναι λογικό να προβληματίζει.

Ο Μαρτίνς τον πιστευει και του το είπε στο τετ α τετ που είχαν. Περιμένει πως απόψε στην Ολλανδία ο Ζοσέ Σα θα ηγηθεί της πρόκρισης του Ολυμπιακού όπως έχει κάνει πολλές φορές σε κρίσιμες αναμετρήσεις της ομάδας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ