Παναθηναϊκός : Επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Παναθηναϊκός : Επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να κάνει χειρουργική ακριβείας για εντάξει στο σύνολο τους Τζέιμς και Πέιν, χωρίς να διαταράξει τις εντός ομάδας ισορροπίες.

Επόμενο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι στις 23 Φεβρουαρίου με τη Χίμκι στη Μόσχα. Εκεί που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα φανεί εάν θα μπορέσει να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Μέχρι τότε ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει πολλή δουλειά και στο διάστημα αυτό θα δείξει εάν μπορεί να ξαναφτιάξει την ομάδα του. Οι προσθήκες που έγιναν είναι ποιοτικές, μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί, αλλά θα πρέπει να γίνει «επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Ο Μάικ Τζέιμς αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Εκεί όπου ουσιαστικά ήταν μόνος του ο Νίκος Παππάς με τα θετικά και τα αρνητικά του. Ο Αμερικανός μπορεί να δώσει το εύκολο καλάθι, την προσωπικότητα ή αν θέλετε και την τρέλα για να «ξεκολλήσει» η ομάδα σε δύσκολες στιγμές.

Ο δε Πέιν μπορεί να δώσει περισσότερη αθλητικότητα και «ανάσες» στον Γκιστ, που τραβάει το κάρο από την αρχή της σεζόν, χωρίς καμία βοήθεια από τον Ογκαστ.

Οι προσθήκες ωστόσο θα πρέπει να μην διαταράξουν την ισορροπία που υπάρχει, ή τουλάχιστον να δημιουργήσουν νέους ρόλους, νέα δεδομένα στις επιθετικές πρωτοβουλίες, νέες «συμφωνίες» μέσα στην ομάδα.

Είναι πολύ εύκολο βλέπετε με τέτοιου είδους αλλαγές να χαλάσει η «χημεία» και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, όπως ακριβώς σε μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Ένα λάθος και η καρδιά σταματά να λειτουργεί…

Εκεί λοιπόν θα δοκιμαστούν η εμπειρία, η ικανότητα, η προσωπικότητα του Πασκουάλ να πείσει τους παίκτες του να αλλάξουν (άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο) αυτό που έκαναν έως τώρα.

Το αν θα το καταφέρει, θα φανεί φυσικά στο παρκέ, εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί και καθημερινά δίνει εξετάσεις…

ΥΓ. Πότε θα καταλάβουν ότι αυτή η ιστορία τους κάνει κακό; Ινσταγκραμ, πρωτοσέλιδα, καταγγελίες, ανακοινώσεις, διαρροές, κύκλοι, τετράγωνα, ανακύκλωση έντασης και μίσους.

Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος αδικούν τους εαυτούς τους, την προσπάθειά τους, στην τελική τα χρήματα που ίδιοι βάζουν και μετά βίας παίρνουν πίσω.

Έχουν δυο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη παρά τα προβλήματα και κάνουν ο, τι μπορούν για να τις δυσφημούν. Άλλος ξεκινά, άλλος συνεχίζει, απαντά στην ανταπάντηση και άκρη δεν βρίσκεται.

Η ένταση μεταφέρεται στην εξέδρα κι επειδή εκεί τα πάντα πολλαπλασιάζονται επί χίλια, ο έλεγχος θα χαθεί. Και τότε όλοι θα γυρίσουν και θα τους επιρρίπτουν δικαιολογημένα ευθύνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ