Τι συνδέει Ολυμπιακό και Γιανγκ Μπόις

Τι συνδέει Ολυμπιακό και Γιανγκ Μπόις

Οι μοναδικές που μπορούν ως νταμπλούχοι να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους

Δύο ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός και οι Γιανγκ Μπόις της Ελβετίας. Κάτοχοι του νταμπλ, που μπορούν ως φαβορί (1η θέση στο φετινό πρωτάθλημα) να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους και την ίδια στιγμή συνεχίζουν, Μάρτη μήνα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δύο από τις «32» που παραμένουν σε τροχιά Champions και Europa League.

Και μόνο η «ανάγνωση» της σχετικής «είδησης» τα λέει όλα για τη φετινή περιπέτεια των Ερυθρόλευκων. Λίγο πριν από τα 96 τους γενέθλια (10/3) και φυσικά πριν από την αυλαία των σημαντικότερων αναμετρήσεων της σεζόν: Εκείνων απέναντι στην Αρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα με θέα στο εισιτήριο για τους προημιτελικούς.

Εξηγεί με διαδικασίες συνοπτικές, το μέγεθος της προσπάθειας αλλά και της επιτυχίας σε μια χρονιά που «λυγίζουν» βουνά όπως επιβεβαιώνουν οι επιδόσεις κολοσσών σαν τη Λίβερπουλ που την Κυριακή έφτασε τις έξι σερί ήττες στο «Ανφιλντ».

Είναι πολύ μεγάλη η «πίεση» πια σε αυτό το χρονικό σημείο για τις ομάδες που ουσιαστικά αγωνίζονται σερί μια 2ετία. Και σχεδόν παράλογο το… καλεντάρι που της υποχρεώνει κάθε τρεις ημέρες να είναι στο γήπεδο.

Προχθές για τον Ολυμπιακό ήταν το 19ο ματς από τις 3 Ιανουαρίου. Και όμως ο Πέδρο Μαρτίνς στο φινάλε είπε κάτι που πραγματικά είναι το καλύτερο intro ενόψει της συνέχειας. «Ολη η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά». Επιβεβαιώθηκε με έναν τρόπο και στο άνετο 3-0 με τη Λαμία.

Στο μεταξύ από τον Ιούλιο του 2019 και εκείνο το εναρκτήριο ματς των προκριματικών στο Πλζεν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει στα 98 επίσημα παιχνίδια. Την Κυριακή στη Λάρισα με την ΑΕΛ κατοσταρίζουν και την ίδια στιγμή έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη φετινή κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ ενδεχομένως με περισσότερους βαθμούς (64+3) σε σχέση με πέρυσι.

Πραγματικά τι άλλο να (τους) ζητήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ