Οι… βαθμοί βρασμού

Η Μπαρτσελόνα τράβηξε με δύναμη το σεντόνι από τα… επίμαχα σημεία και φάνηκε η γύμνια του Παναθηναϊκού. Που; Μα, ακριβώς στο κέντρο της ρακέτας. Εκεί όπου ο Κέβιν Σεραφέν παίρνοντας τις «μαγικές» πάσες των Ερτέλ και Πρίσι φόρτωνε ανενόχλητος το καλάθι των «πρασίνων». Ο Πασκουάλ έφτιαξε το καλοκαίρι την ομάδα του με τους Γκιστ και […]

Η Μπαρτσελόνα τράβηξε με δύναμη το σεντόνι από τα… επίμαχα σημεία και φάνηκε η γύμνια του Παναθηναϊκού. Που; Μα, ακριβώς στο κέντρο της ρακέτας. Εκεί όπου ο Κέβιν Σεραφέν παίρνοντας τις «μαγικές» πάσες των Ερτέλ και Πρίσι φόρτωνε ανενόχλητος το καλάθι των «πρασίνων».

Ο Πασκουάλ έφτιαξε το καλοκαίρι την ομάδα του με τους Γκιστ και Σίνγκλετον βασικούς ψηλούς. Όμως ο πρώτος είναι ακόμα βαρύς, ο δεύτερος είναι εκτός φόρμας και πίσω τους οι υπόλοιποι απέχουν πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για να τους αντικαταστήσουν και να κρατήσουν την ομάδα σταθερή, ενώ η σύγχυση με την πολυκοσμία στους γκαρντ/φόργουορντ (ΚΑΙ Ρίβερς ΚΑΙ Λοτζέσκι ΚΑΙ Γκάμπριελ) προκαλεί και νευρικότητα και αρρυθμία.

Οσο για τον Ντένμον; Μετά το ΣΕΦ, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είναι… αόρατος. Και τον έχει επιλέξει με δική του ευθύνη ο Πασκουάλ.

Πέραν των δομικών  προβλημάτων στο ρόστερ ωστόσο, στη Βαρκελώνη παρουσιάστηκε και πρόβλημα νοοτροπίας. Στο «Παλάου Μπλακουγκράνα» εμφανίστηκαν δώδεκα σταρ που επειδή είχαν κερδίσει στο τέλος τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πίστευαν πως θα είναι όλα εύκολα.

Διαψεύστηκαν και γρήγορα και με οδυνηρό τρόπο. Είναι ξεκάθαρο πως στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να συζητήσουν, να ιεραρχήσουν προτεραιότητες και να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν. Με την φιλοσοφία αυτή δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.

ΥΓ Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνηθίζει να… χάνει την ψυχραιμία της μετά από τόσο βαριές ήττες. Μετά από μια τέτοια στο ΣΕΦ άλλωστε ήρθε πέρσι ο Τσάβι Πασκουάλ στην Ελλάδα και φαίνεται πως οι… βαθμοί βρασμού έχουν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ