Προδόθηκε από τα ατομικά λάθη των παικτών του και…

Προδόθηκε από τα ατομικά λάθη των παικτών του και…

Ενας Ολυμπιακός που χτυπήθηκε από την τύχη χάνοντας τον Μπα, βρέθηκε μετά το καναβάτσο όχι από την ανωτερότητα της Αρσεναλ αλλά από δικά του λάθη και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ορισμένα πράγματα τα ξέραμε πριν ο διαιτητής σφυρίξει για πρώτη φορά χτες το βράδυ στο Φάληρο. Ξέραμε ότι η Αρσεναλ έχει καλή κυκλοφορία, θα πιέσει ψηλά και θα δυσκολέψει το παιχνίδι από πίσω που προσπαθεί να παίξει ο Ολυμπιακός. όσα ξέραμε εμείς τα ήξερε και ο Μαρτίνς που στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε να έχει στήσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βρει η αντίπαλος κενούς χώρους. Να όμως που υπήρχαν και κάποια που ο Μαρτίνς δεν τα είχε υπολογίσει.

Το πρώτο ήταν ότι ο Σα θα αντιδράσει σαν τερματοφύλακας σε παιδικά πρωτάθλημα και θα του πάρει το χέρι μέσα ένα σουτ έκτης περιοχής. Σφάλμα πρώτο. Δεν υπολόγισε ότι ο Μασούρας κλέβοντας την μπάλα από τον Νταβίντ Λουίζ θα έχει την μπάλα στην περιοχή της Αρσεναλ και αντί να πασάρει στον Ελ Αραμπί που είχε πιάτο το τέρμα θα σουτάρει άστοχα από μη πλεονεκτική θέση. Σφάλμα δεύτερο.

Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και καθόρισαν το σκορ, το 1-0. Οκ, ο Ολυμπιακός δέχτηκε πίεση από τους κανονιέρηδες που έχασαν κι άλλες δυο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα του προσφέρεις εσύ το γκολ ή ότι θα σπαταλήσεις την ευκαιρία που έχεις για να το βάλεις. Αυτό που έκανε ο Γιώργος Μασούρας θα αργήσουν πολύ να του το συγχωρήσουν οι οπαδοί της ομάδας και θα έχουν το δίκιο με το μέρος του. Υποθέτω ότι και ο προπονητής θα τον κατσαδιάσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φορτούνη στη θέση του παρατηρητή  Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει. Το κατάφερε από τα κλέψιμο του Ελ Αραμπί και το σωστό πλασάρισμα εκτός περιοχής. Που να ήξερε τι θα συμβεί στη συνέχεια, ο χαρισματικός σέντερ φορ. Στη συνέχεια λοιπόν ο Ραντζέλοβιτς που βγαίνει μπροστά αντί να του δώσει την μπάλα πάει κατά το συνήθειό του πάει και σκοντάφτει στον πρώτο αμυντικό που βρήκε μπροστά του. Μέτα χάνει μια καλή ευκαιρία και στη συνέχει ο Μαρτίνς τον αποσύρει και μαζί αποσύρει τον μόνο πονοκέφαλο που είχε μέχρι εκείνη την ώρα ο Αρτέτα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Γκάμπριελ σκοράρει ενώ κάνει επιθετικό φάουλ στον Εμβιλά που αγνοεί ο διαιτητής και ο Σα δέχεται ένα ακόμα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Διάολε, ένας Ολυμπιακός που χτυπήθηκε από την τύχη χάνοντας τον Μπα βρέθηκε μετά το καναβάτσο όχι από την ανωτερότητα της Αρσεναλ αλλά από δικά του λάθη. Αυτό είναι που πονάει πολύ περισσότερο.

Ο Μαρτίνς είχε δηλώσει την προηγούμενη του αγώνα ότι οι παίκτες του έπρεπε να εκμεταλλευτούν τα λάθη που ενδεχομένως κάνει η άμυνα της Αρσεναλ. Πλην ενός, τα άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτα και έκαναν ολέθρια δικά του τα οποία στοίχησαν μια ήττα με σκορ που αφήνει μόνο χαραμάδες για αισιοδοξία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ