Εμείς πανηγυρίζουμε τίτλους και αυτοί την… ΕΠΟ

Εμείς πανηγυρίζουμε τίτλους και αυτοί την… ΕΠΟ

Από την μια ο Ολυμπιακός των νταμπλ και των διακρίσεων. Από την άλλη οι «εξυγιαντές» και οι… πανηγυρισμοί για την ΕΠΟ. Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το ποδόσφαιρο.

Υπάρχει χαώδης διαφορά. Την αγωνιστική Ολυμπιακού και «εξυγιαντών» και λοιπών δυνάμεων της Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχει λόγος να την αναλύσουμε εκ νέου. Τα λένε πλέον και οι ίδιοι οι… απέναντι για την λάμψη του Ολυμπιακού και τα μαύρα χάλια τους.

Και αυτή η χαώδης διαφορά στο χορτάρι, στο «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι με την υποσημείωση ότι ο κορυφαίος Ολυμπιακός αγωνίζεται συνήθως απέναντι σε 13-14 ενώ οι άλλοι παίζουν με 13-14, οφείλεται πάνω από όλα στο πως αντιλαμβάνεται η κάθε πλευρά το ποδόσφαιρο.

Για τον Ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι ο καλός προπονητής που θα επενδύσει πάνω του, θα τον πιστέψει, θα τον στηρίξει στα δύσκολα, θα συνεχίσει ένα πλάνο που βλέπει ότι αποδίδει. Θα επενδύσει στην δυναμική της ομάδας, θα ρίξει χρήματα για την ενίσχυση της, θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει αγωνιστικά την ομάδα, να την κάνει καλύτερη από καλή, πολύ καλύτερη από καλύτερη, πανίσχυρη. Για τον Ολυμπιακό ποδόσφαιρο είναι να ρίχνεις χρήματα για να μπορέσεις να μείνει ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να συνεχίζεις να βρίσκεσαι στη μαγική παρέα του Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο, και όχι να «παντελονιάζεις» τα έσοδα και να αφήνεις «γυμνή» την ομάδα ή να παρατάς τελείως την Ευρώπη και να επικεντρώνεσαι στα… φιλικά εσωτερικού για να πάρεις ένα πρωτάθλημα και μετά να τινάξεις στον αέρα την ομάδα και από εκεί πάνε και οι άλλοι…

Για τους «εξυγιαντές», τα «συναιτεράκια» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που έσμιξαν ξανά για να βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλο μια και η οποιαδήποτε ματιά στην βαθμολογία φέρνει μελαγχολία (σ.σ. πάει και ομοιοκαταληξία…) το ποδόσφαιρο είναι η… ΕΠΟ! Και το εντυπωσιακό είναι πως δεν τους ενοχλεί καθόλου να πανηγυρίζουν για αυτό! Έβγαλαν τους «δικούς» τους 11 ξανά στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και βγήκαν στους δρόμους… Μόνο στα Φιλαδέλφεια και στον Λευκό Πύργο δεν βγήκαν να πανηγυρίσουν! Λες και πήραν πρωτάθλημα. Είναι αυτό που λέμε ότι μπορεί ο καθένας και πως αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο.

Βλέπετε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ νομίζουν πως αν έχεις την ΕΠΟ τα έχεις όλα λυμένα. Αυτό επικοινωνούν-προπαγανδίζουν και τα «λιβανιστήρια» τους! Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε τι κόσμο ζουν! Μα δεν βλέπουν; Δεν καταλαβαίνουν πως όσες ΕΠΟ και αν είναι δικές τους, όσοι βλαχοδήμαρχοι και αν είναι στο πλευρό τους οι τίτλοι και οι διακρίσεις χρειάζονται ομάδες. Ποδοσφαιρικές ομάδες, όχι ποδοσφαιρικές Ενώσεις.

Και αν δεν το είχαν καταλάβει αυτό, λέμε τώρα, τους το έχει δώσει και με το παραπάνω, να το καταλάβουν ο Ολυμπιακός. Νταμπλ πέρσι ο Ολυμπιακός στην πιο «σκληρή χρονιά της εξυγίανσης». Φουλ για νταμπλ και φέτος ο Ολυμπιακός με τα «συναιτεράκια» να παλεύουν για μια θέση για την Ευρώπη και να κυνηγάνε τον Άρη για την δεύτερη θέση.

Και κάθε αγωνιστική να έχουν τον ίδιο τους τον κόσμο να τους κράζει τρελά στα σόσιαλ μίντια. Χαμπάρι από την κανονική κατάσταση δεν έχουν πάρει.

Ο Ολυμπιακός έχει ομαδάρα και όχι απλά παίρνει τα πρωταθλήματα αλλά τους διασύρει σε όλα τα επίπεδα, από την φτηνή προπαγάνδα τους με τις αστειότητες για τις Κυριακές που ήθελαν πίσω έως το πραγματικό ποδόσφαιρο με τις τριάρες να… σβουρίζουν η μια μετά την άλλη. Και αντί να κατανοήσουν πως για να έχουν τύχη στο πραγματικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να επενδύσουν στις ομάδες τους, πανηγυρίζουν πως συνεχίζουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με την μοναδική διαφορά πως αντί του Γραμμένου είναι ο Ζαγοράκης.

Την Κυριακή που έρχεται ο Ολυμπιακός που ψάχνει απλά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει με την ΑΕΚ που παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη.

70 βαθμούς έχει ο Ολυμπιακός, 48 η ΑΕΚ. Κάντε την αφαίρεση για να βρείτε την διαφορά που τους χωρίζει.

Εμείς πανηγυρίζουμε τίτλους και τριάρες και αυτοί την… ΕΠΟ. Πάντα τέτοια παιδιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ