Θυμηθήκαμε τον γίγαντα «Αναστό» με την γκολάρα του Χασάν

Θυμηθήκαμε τον γίγαντα «Αναστό» με την γκολάρα του Χασάν

Η γκολαρά του Χασάν στους Ζωσιμάδες θύμισε στους παλιότερους τον τεράστιο Νίκο Αναστόπουλο που είχε σήμα κατατεθέν τα γκολ με το... ψαλίδι

Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Αχμέντ Χασάν και με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ήταν το highlight της αναμέτρησης των δύο ομάδων στους Ζωσιμάδες.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με «ψαλίδι» στο 73’ και δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στην εξαιρετική προσπάθεια του διεθνούς στράικερ.

Ήταν ένα γκολ που είχε την «σφραγίδα» του μεγάλου Νίκου Αναστόπουλου, ένα γκολ από εκείνα που μόνο ο θρυλικός μουστάκιας μπορούσε να πετύχει.

Ένα γκολ από αυτά… τρελαίνουν κόσμο και δεν χορταίνεις να βλέπεις. Ο Χασάν έχασε το εύκολο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης αλλά έβαλε το… απίθανο στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο Χασάν φανερώνει απ’ την μία πλευρά τον βαθμό δυσκολίας του γκολ και από την άλλη τις ικανότητες του παίκτη.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε αυτό που πρέπει να κάνει ο σέντερ φορ, άσχετα με το αν είχε χάσει νωρίτερα μια τεράστια ευκαιρία.

Ο Αιγύπτιος στράικερ επέμεινε και δικαιώθηκε μ’ ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ όπως δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται και ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε στο ματς τον Αιγύπτιο δείχνοντας εμπιστοσύνη στον παίκτη του και στο τέλος δικαιώθηκε.

Θα πρέπει εδώ βεβαίως να σταθεί κάποιος και σε δύο ακόμα παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο ένας είναι σίγουρα ο Ζοσέ Σα, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων είχε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις, σε χρονικό σημείο του αγώνα που ο ΠΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ήταν λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά που ο Πορτογάλος γκολκίπερ έδειξε σε εγρήγορση σε δύσκολες φάσεις.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η προσφορά του Θανάση Ανδρούτσου, καθώς η απόφαση του Μαρτίνς να αντικαταστήσει τον Λαλά με τον Έλληνα μπακ ήταν σωστή.

Από την στιγμή που ο Ανδρούτσος πέρασε στο ματς, ο Ολυμπιακός βρήκε παιχνίδι στην επίθεση από το δεξί άκρο, καθώς ο νεαρός άσος των πρωταθλητών Ελλάδος είχε πολλά ανεβάσματα.

Ο Ανδρούτσος είχε πολλές καλές ατομικές προσπάθειες και η προσφορά του στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική.

Ο Ολυμπιακός θέλει φυσικά να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό στην ρεβάνς του Καραϊσκάκη, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Ο ΠΑΣ έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είπε τυχαία στις δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι προσεκτικός στη ρεβάνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ