Ολυμπιακός : 46 ούτε σε τρεις ζωές και βλέπουμε…

Ολυμπιακός : 46 ούτε σε τρεις ζωές και βλέπουμε…

Ένα ακόμη πρωτάθλημα, ένα ακόμη εύκολο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το μέτρημα ξανά. Και τα καλύτερα έρχονται.

Εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής. Και κάπου εδώ είναι που σκέφτεσαι, τι διάολο τα ήθελαν οι «εξυγιαντές» τα πλέι οφ και για τον πρώτο; Δυο χρόνια τώρα θα είχαν γλιτώσει πολλά! Εφιάλτες. Αλλά αυτά είναι δικά τους θέματα-προβλήματα. Έτσι έχει μεγαλύτερη γλύκα. Ο Ολυμπιακός πήρε το πιο γρήγορο και ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα της ιστορίας του. Με «δική» τους ΕΠΟ, 3 στα 5 και συνεχίζει, για να μιλήσουμε στη γλώσσα τους.

21 πρωταθλήματα σε 25 χρόνια, το λες και καλά. Εντάξει ξέφυγαν 4 πρωταθλήματα αλλά ok, βρήκαν τις Κυριακές τους…

9 πρωταθλήματα στα 11 χρόνια εποχής Μαρινάκη. Και το… μαρτύριο για τους απέναντι συνεχίζεται. Γιατί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα και για να χάσει το 47ο θα χρειαστεί προσπάθεια. Γιατί ο Ολυμπιακός θα είναι η ίδια ομάδα και καλύτερη τη νέα σεζόν, με τον ίδιο προπονητή που τον καθοδηγεί υπέροχα. Ένας Ολυμπιακός που χαίρεσαι να τον βλέπεις, ένας Ολυμπιακός που συνεχίζει να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερες στιγμές.

Απλά σκεφτείτε, 46 πρωταθλήματα! Όσα όλοι οι υπόλοιποι και έχει και… ρέστα. Ούτε τρεις ζωές και βλέπουμε δεν πρόκειται να βρεθεί ομάδα στην Ελλάδα που θα φτάσει τα επιτεύγματα του.

Όσο για το ντέρμπι; Ήταν ντέρμπι όπως είναι πάντα με τον ΠΑΟ. Και στράβωσε από το πουθενά. Όμως ο Μαρτίνς έχει απαντήσεις για όλα, και «όπλα» που δεν διαθέτει κανείς άλλος. Ο Χασάν ήρθε από τον πάγκο και καθάρισε με δύο γκολ, ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις και εκμεταλλεύτηκε την απειρία του Πούγγουρα που τον οδήγησε στη σωστή αποβολή του. Δεν έχασε την ψυχραιμία του από τα «παιχνίδια» του VAR (σ.σ. σωστά όλα αλλά το πάρε-δώσε εκνευρίζει πόσο δε μάλιστα όταν έχεις πανηγυρίσει) και θα μπορούσε στο τέλος να νικήσει πολύ πιο εύκολα και με μεγαλύτερο σκορ.

Και τώρα θα πει κανείς τι κάνουμε; Έχει 7 νίκες, 5 ντέρμπι και δύο δυνατά ματς με τον Αστέρα. 7 νίκες, αυτό κάνουμε. Σαφέστατα το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο όμως οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα ντέρμπι. Και το σημαντικότερο υπάρχει το Κύπελλο. Ο Μαρτίνς μπορεί να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ παίρνοντας back to back νταμπλ και ο Ολυμπιακός ένα ακόμη Κύπελλο. Ποτέ άλλωστε δεν παύει να είναι γλυκός ένας τίτλος, όσους και αν έχεις κατακτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ