Καθηλωμένοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν τη μάχη για την δεύτερη θέση…

Καθηλωμένοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν τη μάχη για την δεύτερη θέση…

Ο Γιώργος Χελάκης, ασυγκράτητος, εκδηλώνει τον θαυμασμό του για τα έργα και της.. εξυγίανσης!

Συναρπαστικό εξακολουθεί να είναι το πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στου Χαριλάου, φουντώνει η μάχη για τη… δεύτερη θέση. Χαμός πραγματικός και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σπάνια τέσσερεις ομάδες δίνουν τόσο αμφίρροπη μάχη για την… δεύτερη θέση.

Να τα λέμε αυτά και να ξέρουμε και που πρέπει να τα αποδώσουμε. Φυσικά στη «εξυγίανση» που αποκατάσταση τη νομιμότητα και σταμάτησε να λειτουργεί η «παράγκα» η οποία ρύθμιζε τα πάντα και κάθε χρονιά έβγαζε τον… δεύτερο. Τώρα με το VAR και πρόεδρο «δικό τους» γίνεται μεγάλη μάχη και κανείς δεν ξέρει ποιο θα καταφέρει τελικά να βρεθεί… δεύτερος.

Να τα λέμε αυτά και να τα αναγνωρίζουμε. Να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχτούμε. Διότι αν δεν γκρεμιζόταν η «κόκκινη παράγκα» θα τον ξέρουμε πριν κάν αρχίσει το πρωτάθλημα τον… δεύτερο. Ειδικά εμείς εδώ στο 10.gr πρέπει πρώτοι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να παραδεχτούμε την μεγάλη διαφορά.

Τέρμα στο ερυθρόλευκο κατεστημένο που έκοβε κι έραβε βγάζοντας κάθε φορά τον ίδιο δεύτερο. Ορισμένοι καλό θα είναι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έφεραν στο πρωτάθλημα οι δυνάμεις της εξυγίανσης. Υπάρχει πιο χειροπιαστό παράδειγμα από την μάχη που θα γίνει μέχρι τέλους για την…δεύτερη θέση.

Είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις αλλά είναι σίγουρο ότι όποιος βγει τελικά δεύτερος θα βγει με το σπαθί του κανείς δεν πρόκειται να παραπονεθεί για την επιτυχία του. Δεν θα βγει να την μειώσει, να την αμφισβητήσει, να την υποβαθμίσει.

Τώρα ο καθένας μπορεί να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέροντας ότι δεν θα βρεθούν να του κλέψουν ότι αξίζει και να τους στερήσουν την δεύτερη θέση. Ολη η φίλαθλη ανάσα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα… προκριματικά για το κόνφερενς λιγκ.

Κανείς δεν διανοείται να χρησιμοποιήσει πλάγιους τρόπους για να επικρατήσει. Κανένας δεν αμφισβητεί την επιτυχία του άλλου.

Οι διοικήσεις τω ν ομάδων ξέροντας ότι δεν θα βρεθεί κανένας να τους πάρει την μπουκιά από το στόμα φέρνουν παικταράδες και όλοι μας θαυμάζουμε τις ομάδες τους που εκτός όλων των άλλων διακρίνονται (με τις επενδύσεις που ανεμπόδιστα κάνουν) στην Ευρώπη.

Υ.Γ Σε άλλα νέα της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό και πήρε το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του όντας είκοσι δύο βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Αλλά ποιος ασχολείται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ