ΑΕΚ : Τα γενέθλια που θα μείνουν στην Ιστορία

ΑΕΚ : Τα γενέθλια που θα μείνουν στην Ιστορία

Η ΑΕΚ συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής και είναι έτοιμη να ανοίξει το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην Ιστορία της, με την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια

97 χρόνια Ιστορίας. 97 χρόνια περηφάνιας, επιτυχιών, απογοητεύσεων, αλλά και ελπίδας. Η ΑΕΚ έχει σήμερα γενέθλια και πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον ένα αιώνα ζωής. Η Ένωση γιορτάζει μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές σε πολλά επίπεδα, αλλά και μια ιστορική επιστροφή: αυτή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη φυσική της έδρα.

Το τελευταίο καθιστά τα φετινά γενέθλια της ΑΕΚ πολύ ξεχωριστά. Ίσως τα πιο ξεχωριστά της ιστορίας της. Η Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή και η είσοδός της στην «Αγια-Σοφιά» θα αποτελέσει τη σφραγίδα.

Οι Κιτρινόμαυροι πέρασαν πολλά για να βρεθούν σε αυτό το σημείο. Πέρασαν πίκρες, απογοητεύσεις, αλλά και επιτυχίες. Που κράτησαν την ομάδα και τον κόσμο ενωμένους. Το βέβαιο είναι πως τα καλύτερα για τον Δικέφαλο είναι μπροστά.

Η ΑΕΚ θα έχει πλέον ένα μεγάλο «όπλο». Τη δική της έδρα, που πάντα αποτελούσε τη δύναμή της. Η Ένωση ταλαιπωρήθηκε πολύ επί σειρά ετών. Βρέθηκε ξενιτεμένη και η επίδραση όλου αυτού στο αγωνιστικό ήταν εμφανής. Η προοπτική και μόνο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε ξανά ελπίδα. Και μαζί επιτυχίες. Από αυτές που η ΑΕΚ έχει να επιδείξει αμέτρητες στην 97χρονη, πλέον, ιστορία της.

Σίγουρα στο αγωνιστικό κομμάτι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έχει να διορθώσει πολλά. Χρειάζεται αρκετά δουλειά και σημαντικές αποφάσεις, ώστε η ομάδα που θα μπει στο νέο γήπεδο να είναι αντάξια αυτής της δυναμικής που θα της δώσει το εν λόγω ιστορικό γεγονός.

Η θέληση και η αποφασιστικότητα από πλευράς διοίκησης φαίνεται πως υπάρχει. Η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε μόνο βήματα προς τα πίσω. Φέτος ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. Η ομάδα να κοιτάξει μπροστά, εκεί όπου τα σημαντικότερα κεφάλαια της Ιστορίας της δεν έχουν ακόμα γραφτεί. Και θα γραφτούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως γινόταν πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ