Η ΑΕΚ δεν έχει το περιθώριο να «μείνει» στο ματς της Τούμπας

Η ΑΕΚ δεν έχει το περιθώριο να «μείνει» στο ματς της Τούμπας

Η χρονιά φέτος έχει χαθεί, όμως η Ένωση οφείλει να ανασυνταχθεί και να πετύχει έστω το μίνιμουμ.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Με την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χάθηκαν και οι όποιες ελπίδες είχαν απομείνει για να κλείσει η ΑΕΚ τη χρονιά με χαμόγελο. Θα της έδινε το δικαίωμα αυτό μια πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πόσω μάλλον η κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτό δεν συνέβη, η απογοήτευση έχει βαρέσει κόκκινο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όμως προπονητικό τιμ και παίκτες οφείλουν να ανασυνταχθούν. Πολύ απλά διότι η χρονιά δεν έχει ακόμα τελειώσει. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ακόμα μπροστά τους τη μάχη των πλέι οφ. Μια μάχη που δεν έχει κερδηθεί, αν και το σκάνδαλο πλαστογραφίας του Άρη δείχνει ικανό για να τη βγάλει από το άγχος.

Δεν μπορεί να στηριχθεί εκεί η ΑΕΚ. Όπως δεν μπορεί και να «μείνει» στο ματς της Τούμπας. Είναι λογικό να υπάρχει κατήφεια στις τάξεις της ομάδας. Να μην υπάρχει ψυχολογία και γενικώς τα πράγματα από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά να δείχνουν δύσκολα. Όμως η Ένωση οφείλει να επανέλθει.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ της δίνει μια ευκαιρία να το κάνει. Προφανώς και μια νίκη δεν θα ρεφάρει την ήττα στην Τούμπα. Είναι όμως ένα αποτέλεσμα που η ΑΕΚ το έχει ανάγκη. Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Η Ένωση αγνοεί τη νίκη σε ένα ντέρμπι εδώ και 14 ματς! Στα τελευταία 14 παιχνίδια της με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μετρά μόνο ισοπαλίες και ήττες!

Προφανώς και πρόκειται για ένα αρνητικό ρεκόρ που… κατάφερε να φτιάξει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Κυρίως με τις φετινές επιδόσεις της. Ένα ρεκόρ που δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η Ένωση πρέπει επιτέλους να κερδίσει ένα ματς μεγάλου ενδιαφέροντος, να δείξει κάτι ρε παιδί μου, μια αντίδραση, μια αποφασιστικότητα, λίγη ψυχή.

Έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη αυτό. Προφανώς το καλοκαίρι πρέπει να αλλάξουν πολλά και νομίζω θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα. Όμως από το κλείσιμο της φετινής χρονιάς θα πρέπει αυτή η αλλαγή να αρχίσει να δρομολογείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ