Οι αγώνες του Ολυμπιακού σε Θεσσαλονίκη και… Λονδίνο

Οι αγώνες του Ολυμπιακού σε Θεσσαλονίκη και… Λονδίνο

Η αντίστροφη μέτρηση της φετινής σεζόν και η… έναρξη της επόμενης συναντιόνται απόψε για τον Ολυμπιακό.

Τέσσερις αγώνες στα πλέι οφ πρωταθλήματος και ένας τελικός Κυπέλλου. Ένας στόχος για τον Ολυμπιακό. Το νταμπλ. Και βεβαίως μια όσο το δυνατόν καλύτερη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα που το έχει κατακτήσει από τον… Ιανουάριο. Πέντε νίκες και μια ήττα, το 2-0 στη Τούμπα μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός έως τώρα με τον στόχο να είναι διπλός για τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θέλει η ομάδα να συνεχίσει να αποδίδει καλά και να παίρνει τα αποτελέσματα και συνάμα να τσεκάρει ποδοσφαιριστές εν όψει της νέας σεζόν δίνοντας ευκαιρίες.

Για αυτό και στο σημερινό ματς στο Βικελίδης ο Ολυμπιακός θα αποτελείται από μια μίξη ποδοσφαιριστών, βασικών και αναπληρωματικών με τον στόχο όμως να μην διαφέρει. Μια μέρα για τον Ολυμπιακό πολύ σημαντική όχι για την σεζόν που κλείνει αλλά για αυτή που θα ανοίξει από το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και το βράδυ… παίζει και στο Λονδίνο στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι μετά το 1-1 στη Μαδρίτη είναι το φαβορί απέναντι στη Ρεάλ όμως οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα του Ζιντάν αν οι Ισπανοί προκριθούν. Αν η Ρεάλ βρει την Σίτι που ήδη προκρίθηκε στον τελικό, αυτομάτως ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα βάλουν σε εφαρμογή τα πλάνα τους για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς βάσει του καλού σεναρίου.

Ο Ολυμπιακός θα μπει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, θα είναι ισχυρός σε όλη του την πορεία και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μετά τον τελικό και τις 22 Μαΐου να φύγουν για διακοπές κερδίζοντας μια επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης. Όλα πολύ σημαντικά για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει να «χτίζεται».

Προέχουν βεβαίως οι αγώνες που θα κλείσουν την τρέχουσα σεζόν με το νταμπλ να είναι ο μεγάλος στόχος, όμως είναι σημαντικό από το βράδυ ο Ολυμπιακός να έχει ήσυχο το κεφάλι του και για την επόμενη χρονιά. Και να μην περιμένει τον τελικό παρακολουθώντας την πορεία της Τσέλσι που ναι μεν είναι φαβορί για την 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο. Στην τελική τρεις βαθμούς πίσω είναι η Γουεστ Χαμ και όποιος αναρωτηθεί «ποια Γουεστ Χαμ» τότε ξεκάθαρα δεν έχει καμία σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ. Άρα, ας «καθαρίσει» η Ρεάλ απόψε να τελειώνουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ