Πού το πάτε ρε μάγκες;

Πού το πάτε ρε μάγκες;

Οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να συνέλθουν άμεσα διότι τα χειρότερα για την ΑΕΚ, ενδεχομένως να μην έχουν έρθει ακόμα.

Ούτε τώρα η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να βγάλει μια αντίδραση. Για ακόμα ένα ματς η Ένωση φάνηκε λίγη. Έχασε εύκολα από τον ΠΑΟΚ που πλέον της έχει πάρει τον αέρα. Και έμπλεξε ξανά. Η εξασφάλιση της 4ης θέσης μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Όχι για αυτή την ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και όσο υφίσταται αυτό, τα πράγματα για την ΑΕΚ μπορεί να γίνουν… επικίνδυνα. Η Ένωση μοιάζει σαν μια ομάδα παρατημένη στην τύχη της. Ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Παίκτες και προπονητής τα έχουν χαμένα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακάτεψε για ακόμα μια φορά τα πράγματα. Άλλαξε ξανά διατάξεις κατά τη διάρκεια του ματς και σίγουρα με τις επιλογές του δεν βοήθησε την ομάδα του. Ο Ισπανός, έχοντας αντιληφθεί προφανώς πως η κλεψύδρα του αδειάζει, δεν λειτουργεί με καθαρό μυαλό.

Γνωρίζει πως το μέλλον του στην ΑΕΚ έχει πιθανότατα κριθεί. Και αυτό του προσθέτει πίεση. Χθες η Ένωση τα έκανε ξανά όλα λάθος. Άργησε να μπει στο ματς, δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της και σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες της έμπαιναν δεύτεροι στη διεκδίκηση.

Και φυσικά πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τα αμυντικά της λάθη. Η ανασταλτική της λειτουργία τείνει να γίνει ανέκδοτο. Δεν ξέρω αν και πως μπορεί να συμμαζευτεί αυτό στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει κάτι να αλλάξει όμως, διότι έτσι η ΑΕΚ θα χάσει τα πάντα.

Η φετινή χρονιά έχει εξελιχθεί σε μαρτύριο. Από το ξεκίνημά της φάνηκε πως τα πράγματα δεν τσουλάνε καλά για την Ένωση. Και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός γίνονται χειρότερα. Το ανησυχητικό είναι πως αν η ΑΕΚ δεν συνέλθει και μάλιστα άμεσα, πηγαίνει και πιο κάτω. Ίσως να μην έχει πιάσει πάτο ακόμα και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό.

Το να συζητάμε για αυτά που πρέπει να γίνουν από το καλοκαίρι αυτή τη στιγμή νομίζω δεν έχει τόση σημασία. Εκείνο που «καίει» την ΑΕΚ είναι το τώρα. Διότι έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι Κιτρινόμαυροι, υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί η ομάδα σε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις, χάνοντας στο τέλος και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ