Παναθηναϊκός: Ράβε-ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει!

Παναθηναϊκός: Ράβε-ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει!

Είναι πραγματικά κρίμα ένας παράγοντας που έχει βάλει από την τσέπη του πάνω από ογδόντα εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ να έχει καταφέρει μια τρύπα στο νερό και να λοιδωρείται από αυτούς που όχι μόνο δεν βάζουν αλλά βγάζουν κιόλας από τον Παναθηναϊκό.

Πάει καιρός που οι αρχηγοί του Πανθηναϊκού ζήτησαν ραντεβού από τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να του ζητήσουν να τον απομακρύνει από την ομάδα. Το φαινόμενο δεν ήταν συνήθες. Στα αποδυτήρια μιας ομάδας, σπάνια όλοι οι παίκτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον προπονητή τους. Πάντα υπάρχουν κι εκείνοι που για διάφορους λόγους δεν τον θέλουν, τον αμφισβητούν ακόμα και τον αποστρέφονται.

Είναι ελάχιστες όμως οι περιπτώσεις που οι αρχηγοί εμφανίζονται διατεθειμένοι να ζητήσουν την απομάκρυνσή του. Κι είναι λογικό, όταν το κάνουν, να εκφράζουν την συντριπτική πλειοφηφία των συμπαικτών τους. Στην προκειμένη περίπτωση, το ραντεβού που ζήτησαν οι παίκτες δεν έγινε ποτέ. Ο Μπόλονι συνέχισε, έφερε τα αποτελέσματα που έφερε κι ο Γιάννης Αλαφούζος τον απομάκρυνε. Εκανε με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών αυτό που ήθελαν να του ζητήσουν οι παίκτες.

Αφήνω στην κρίση του κάθε καλόπιστου αναγνώστη να αξιολογήσει την τακτική του διοικητικού ηγέτη και μεγαλομετόχου. Η ζημιά έγινε. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι θα μπορούσε να είχε γίνει και με κάποιον άλλο στην άκρη του πάγκου. Ο Μπόλονι μπορεί να μη βελτίωσε αγωνιστικά την ομάδα αλλά βαθμούς μάζεψε. Διότι είναι άλλο να βρίσκεσαι στις θέσεις πάνω από τον υποβιβασμό κι άλλο να το παλεύεις για να βγεις στην Ευρώπη.

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Για πέμπτη χρονιά εκτός Ευρώπης είναι μεγάλο πρόβλημα από εκείνα που δεν καταπίνονται εύκολα. Κι εδώ οι ευθύνες δεν βαραίνουν τον Μπόλονι αλλά αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις. Θα έγραφα αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτοί που χτες συμβουλευόταν ο ιδιοκτήτης είναι οι ίδιοι με αυτούς που συμβουλεύονταν προχτές κι αυτούς που θα συμβουλευτεί σήμερα.

Τώρα, διαβάζουμε ότι θα είναι ο Ντρεοσί αυτός τον οποίο θα συμβουλευτεί για να πάρει νέο προπονητή. Θα συμβουλευτεί αυτόν που του έφερε ο Μπόλονι τον οποίο κρατάει για να του φέρει τον επόμενο! Και μοιάζει και είναι μύλος. Η κατάσταση αυτή δείχνει και το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό που ξεκινάει από το ότι ο Γιάννης Αλαφούζος μοιάζει να παίρνει την απόφαση που θα που υποδείξει ο τελευταίος που θα περάσει από το γραφείο του.

Ετσι μπορεί να εξηγηθεί το αδιανόητο ράβε-ξήλωνε μέσα στα δέκα χρόνια που είναι ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ. Κι είναι πραγματικά κρίμα ένας παράγοντας που έχει βάλει από την τσέπη του πάνω από ογδόντα εκετομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ να έχει καταφέρει μια τρύπα στο νερό και να λοιδωρείται από αυτούς που όχι μόνο δεν βάζουν αλλά βγάζουν κιόλας από τον Παναθηναϊκό. Κάποιος τόσα χρόνια, με τις πράξεις και τις παραλείψεις του, τους έχει δώσει το δικαίωμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ