Ολυμπιακός: Κόκκινα «βέλη» διέλυσαν τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Κόκκινα «βέλη» διέλυσαν τον ΠΑΟΚ

Οι δύο ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού, Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στην φετινή χρονιά και διέλυσαν την άμυνα του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε όπως έπρεπε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες της ομάδας να σηκώνουν το τρόπαιο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ήταν αναμφίβολα μια ξεχωριστή βραδιά για την ομάδα του λιμανιού και στόχος φυσικά των πειραιωτών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη χρονιά.

Η σεζόν όμως δεν τελείωσε καθώς υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το νταμπλ και το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε ενδιαφέρον, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με τον δικέφαλο του Βορρά στον τελικό.

Σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς πονοκεφαλιάζει με τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσει τα πλάνα του αν ο διεθνής στόπερ δεν παίξει στον τελικό.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί από το  χθεσινό ματς έχει να κάνει με την απόδοση των δύο ακραίων μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Ρέαμπτσιουκ και ο Ανδρούτσος έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, τόσο σε ότι αφορά τα ανασταλτικά τους καθήκοντα όσο και τα επιθετικά.

Ήταν δύο «βέλη» που… πλήγωσαν την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων.

Ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι των δύο μπακ του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό ενόψει του τελικού.

Το ζητούμενο φυσικά για τους πρωταθλητές είναι να συνεχίσουν οι δύο παίκτες σε αυτούς τους ρυθμούς και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό σίγουρα θα θέλει ο Μαρτίνς από Ανδρούτσο και Ρέαμτσιουκ, με τους δύο ερυθρόλευκους να κάνουν την διαφορά.

Είχαν πολλές δυνάμεις και τα ανεβοκατεβάσματα τους δεν είχαν τελειωμό, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να μην μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τις επιθέσεις Ανδρούτσου και Ρέαμπτσιουκ.

Αυτές τις εμφανίσεις θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού από τους ακραίους αμυντικούς της ομάδας του.

Και θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους να έχουν ανάλογη απόδοση οι δύο παίκτες στον τελικό του Κυπέλλου.

Τόσο ο Ανδρούτσος όσο και ο Ρέαμπτσιουκ έστειλαν πολύ θετικό μήνυμα όχι μόνο για τον τελικό αλλά και για τη νέα χρονιά και ο Μαρτίνς σίγουρα θα είναι δικαιωμένος από την επιλογή του να «μεταθέσει» τον Έλληνα άσο στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ