Μιλάμε για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη

Μιλάμε για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη

Η κατάντια της φετινής Ένωσης που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον… Άρη στη βαθμολογία και η επόμενη μέρα

Το ζήσαμε και αυτό. Η ΑΕΚ 4η, πίσω και από τον Άρη. Ανήμπορη να τον ξεπεράσει και να φτάσει έστω στην 3η θέση. Κατάντια. Η ιστορία θα γράψει πως οι Κιτρινόμαυροι κατέλαβαν την 4η θέση στη βαθμολογία. Μιλάμε για την χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων ετών. Μιλάμε για μια ομάδα που… έγραψε ιστορία!

Η πορεία της φετινής Ένωσης πρέπει να μνημονεύεται. Ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ως ένα παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνεις. Το γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο στη «χώνεψη» το φετινό φιάσκο, είναι πως μιλάμε για την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενός πανίσχυρου επιχειρηματία και «άρρωστου» οπαδού της ΑΕΚ.

Είμαι βέβαιος πως περισσότερο από όλους, εκείνος έχει πονέσει βλέποντας τη φετινή ΑΕΚ. Αλλά είναι και ο μόνος που μπορεί να την αναστήσει. Να την βάλει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Το έκανε με την επιστροφή της Ένωσης στη μεγάλη κατηγορία, «φτιάχνοντας» τους παίκτες για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου. Το έκανε το 2018 δημιουργώντας μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα και γκρέμισε το κατεστημένο.

Δική του είναι η ΑΕΚ και εκείνος θα καθορίσει το μέλλον της. Για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη μιλάμε. Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την ιδιοσυγκρασία του, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για άνθρωπο τελειομανή και με εγωισμό. Το καλοκαίρι που έρχεται είναι κομβικό για την ΑΕΚ. Θα καθορίσει την πορεία της για τα επόμενα χρόνια.

Η Ένωση πρέπει να ανέβει επίπεδο. Να βρει ξανά εκείνη την σπιρτάδα που την οδήγησε στο πρωτάθλημα. Και αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο με το έναυσμα της κεφαλής της, Φέτος είναι το καλοκαίρι που ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δώσει στίγμα. Για το πώς βλέπει την ΑΕΚ των επόμενων ετών.

Στα δικά μου μάτια η επιλογή του προπονητή είναι εκείνη που θα χαράξει και τον δρόμο. Θα φανεί αν η Ένωση προτίθεται να «τζογάρει» ξανά, ή να πάει σε μια λύση που θα έχει προοπτική. Εννοείται πως χρειάζονται και μεταγραφές. Η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη τοπ επιπέδου σε κάθε γραμμή! Ποιοτικά υστερεί πολύ σε σχέση με τους αντιπάλους της και αυτή η απόσταση πρέπει να καλυφθεί.

Η Ένωση βρίσκεται μπροστά σε ένα καλοκαίρι αποφάσεων. Σε ένα καλοκαίρι που θα δείξει τον δρόμο. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Αρκετά μίκρυνε φέτος. Δεν γίνεται να περάσει… έτσι το φετινό «φιάσκο»! Οι επιλογές που θα γίνουν, θα καθορίσουν και τον δρόμο της επόμενης μέρας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ