Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται λεφτά

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται λεφτά

Όσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν κάτι που δεν είναι, τόσο θα... βολοδέρνει σε θέσεις που δεν έχουν

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους εκπροσώπους του Τύπου, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έλυσε πολλές από τις απορίες που έχουν γεννηθεί στον κόσμο της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης επιλέγει ξανά να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, όπως είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια. Είναι προφανές ήθελε να απευθυνθεί απευθείας στον κόσμο, να τον ενημερώσει, ακόμα – ακόμα και να τον καθυσηχάσει.

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός του, είναι μια κίνηση που έχει σημασία. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά εξακολουθεί να αρνείται. Δεν επικοινωνεί στον κόσμο τις σκέψεις του και τις ιδέες του για το μέλλον. Όχι απαραίτητα με μια συνέντευξη Τύπου, αλλά με μια τέτοιου είδους συνάντηση/κουβέντα, που θα έλυνε πολλές από τις απορίες. Του κόσμου, όχι των media.

Έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο, της σιωπής, εδώ και πολλά χρόνια αλλά η πίεση γύρω από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού συσσωρεύεται ολοένα και περισσότερο. Λογικό να γίνει όταν η ομάδα δεν βοηθά ούτε στο ελάχιστο να αλλάξει το κλίμα. Όσο ο Παναθηναϊκός θα… βολοδέρνει στην πέμπτη θέση, τόσο η κατάσταση γύρω από τον σύλλογο θα παραμένει εκρηκτική.

Και όσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα επικοινωνεί τις προθέσεις του, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η πίεση γύρω του.

Ο Παναθηναϊκός για να γίνει και πάλι διεκδικητής τίτλων χρειάζεται αρχικά ένα πράγμα: περισσότερα λεφτά. Για να ανεβάσεις την ποιότητα του ρόστερ σου πρέπει να πληρώσεις ακριβά. Έτσι έχει γίνει το ποδόσφαιρο πλέον σε όλο τον κόσμο.

Αν η ιδιοκτησία δεν αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνει αυτό που συνηθίζουμε να λέμε υπερβάσεις, τίποτα δεν θα αλλάξει. Θα παραμείνει πολύ μακριά από τους υπόλοιπους μεγάλους, θα κάνει 1-2 νίκες απέναντί τους που θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και θα παραμένει μακριά από τον πρωταθλητισμό.

Αν πέσουν λεφτά δεν θα βλέπουμε προπονητές τύπου Πογιάτος, ούτε ποδοσφαίριστες τύπου Ενγκμπακοτό. Δεν θα χαιρόμαστε επειδή ο Μολό έχει… μαχητική ψυχή, αλλά θα δούμε έναν κανονικό δεξιό μπακ. Δεν θα περιμένουμε πότε ο Σανκαρέ θα θελήσει να σπριντάρει, ούτε πότε θα έχει κέφια ο Βιγαφάνιες. Θα έρθουν παίκτες με αξία και προσωπικότητα.

Το τελευταίο είναι αυτό που λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο από τα αποδυτηρία. Οι προσωπικότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ