Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν (ακόμα) απορίες…

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν (ακόμα) απορίες…

Η διατύπωση ότι ψάχνουμε για προπονητή κι να δεν βρούμε καλύτερο θα κρατήσουμε τον Χιμένεθ, μεγάλωσε τον προβληματισμό και την ανησυχία.

Εχει άφθονη τροφή για σκέψη ο οπαδός της ΑΕΚ μετά τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μελισανίδης κατά την συνάντησή του μαζί τους το μεσημέρι της Τρίτης. Εχω την εντύπωση ότι το περιεχόμενο της συνάντησης θα απασχολεί για καιρό τους οπαδούς της Ένωσης. Ακόμα κι αν δεν έγιναν σοφότεροι για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Σε κάθε περίπτωση μετά από μια αγωνιστικά αποτυχημένη χρονιά είναι καλύτερα να μιλάει αναλυτικά ο ισχυρός άντρας της ομάδας από το να μην μιλάει καθόλου, να μην δίνει εξηγήσεις.

Ο Δημήτρης Μελισανίδης παραδέχτηκε την αγωνιστική αποτυχία. Είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Στα λόγια βέβαια, οι πράξεις αναμένονται. Εδώ είναι που κολλάει το πράγμα. Διότι οι απορίες που έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ δεν λύθηκαν. Κι ίσως η αγωνία τους για το τι θα γίνει να αυξήθηκαν. Αν ο έχων το γενικό πρόσταγμα θεώρησε ότι πέρσι στα μεταγραφικά έγιναν υπερβάσεις και δόθηκαν πολλά λεφτά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανάλογα θα δοθούν και φέτος. Αν έτσι είναι τότε τα περιθώρια αισιοδοξίας για αγωνιστική ανάκαμψη στενεύουν.

Υπάρχει κι άλλο σημάδι ανησυχίας για τον μέσο οπαδό. Οι διατυπώσεις σχετικά με το θέμα του προπονητή καταλήγουν περίπου στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ ψάχνει για προπονητή και να δεν βρει κάποιον καλύτερο θα κρατήσει αυτόν που έχει. Δεν το λες κι επιτομή του προγραμματισμού. Τι να καταλάβει ο οπαδός από αυτή την διατύπωση. Και τι να καταλάβει ο Χιμένεθ; Ότι η ΑΕΚ ψάχνει καλύτερό του αλλά έτσι και δεν βρει οι παίκτες θα ξέρουν ότι τους καθοδηγεί κάποιος που δεν είναι δα και ο καλύτερός; Εδώ θα χρειαζόταν να ακουστεί κάτι ξεκάθαρο.

Ακούστηκε βέβαια ότι η Ενωση θα κάνει μεταγραφές σε κάμποσες θέσεις. Κανένα όνομα δεν ακούστηκε και σε τίποτα δεν έγιναν σοφότεροι όσοι κρέμονταν από τα χείλη του «Τίγρη». Είναι άξια λόγου η παραδοχή ότι ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τα δυο πρωταθλήματα στη σειρά. Η διαπίστωση ανοίγει έναν δρόμο που δεν αφορά τόσο την αναγνώριση της αξίας του Ολυμπιακού όσο την ευκαιρία να ευθυγραμμιστούν μαζί του όσοι από το επικοινωνιακό στρατόπεδο της Ενωσης αρνούνται να παραδεχτούν τα προφανή.

Δικαιολογημένη και αναμενόμενη η εκτενής αναφορά στο νέο γήπεδο και την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Κατανοητή και η αναφορά στην επιδίωξη για ΑΕΚ οικονομικά αυτοδύναμη. Αποτελεί άλλωστε μόνιμη επωδό σε κάθε εκτενή δήλωση του Δημήτρη Μελισανίδη. Σε γενικές γραμμές οι οπαδοί της Ενωσης τα ξέρουν αυτά και αξιολογούν θετικά. Ωστόσο η αγωνία τους για το πως θα είναι αγωνιστικά η ΑΕΚ τη νέα χρονιά καθώς θα μπαίνει στο νέο της γήπεδο, παράμεινε. Οι απορίες τους δεν λύθηκαν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ