ΑΕΚ: Ο Ρεμπρόφ αποτελεί την πρώτη επιβεβαίωση των δεσμεύσεων Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Ο Ρεμπρόφ αποτελεί την πρώτη επιβεβαίωση των δεσμεύσεων Μελισσανίδη

Τι «δείχνει» για την ΑΕΚ η επιλογή του Ουκρανού τεχνικού για προπονητή, άσχετα από την κατάληξη που θα έχει τελικά η υπόθεση

Ο Σέργκέι Ρεμπρόφ αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή. Ο Ουκρανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει στη λίστα της Ένωσης, που δίνει σκληρή μάχη για να τον πείσει να αναλάβει τις τύχες της. Φυσικά και το έργο της ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν είναι.

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα του Ρεμπρόφ έχει συνδεθεί πέρα από τίτλους και με τον πάγκο της Τότεναμ, στην μετά Ποτσετίνο εποχή. Ο Ουκρανός προπονητής είναι από εκείνα τα πρότζεκτ που δείχνουν άκρως ελπιδοφόρα. Ένας προπονητής σε καλή ηλικία, με εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής, γνώστης του αθλήματος, φιλόδοξος και δουλευταράς.

Το έργο του στις ομάδες που έχει προπονήσει «μιλάει» από μόνο του. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ παλεύει να αποσπάσει το «ναι» του. Και παλεύει δυναμικά. Η πρόταση που του έχει καταθέσει αποτελεί την μεγαλύτερη υπέρβαση που έχουν κάνει οι Κιτρινόμαυροι στη νέα εποχή τους. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ και επιβεβαιώνει τη γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας για την επόμενη μέρα.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ανέβει επίπεδο. Να επενδύσει, να ενισχυθεί σε όλους τους τομείς και να ελαχιστοποιήσει τα ρίσκα. Και αυτό σαφέστατα και μπορεί να το πετύχει με τέτοιες επιλογές. Η υπόθεση προφανώς και είναι πολύ δύσκολη, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Ο Ρεμπρόφ έχει προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, ενώ υπάρχει πάντα και το «παράθυρο» για τον πάγκο της εθνικής Ουκρανίας, που σίγουρα δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Η ΑΕΚ είναι γερά μέσα στο κόλπο, όμως ακόμα κι αν δεν καταφέρει να πείσει τελικώς τον Ρεμπρόφ, δείχνει αποφασισμένη να πάει σε μια αντίστοιχη επιλογή. Τόσο σε επίπεδο προοπτικής, όσο και σε επίπεδο μπάτζετ. Το θέμα του προπονητή είναι το πιο σημαντικό για την νέα ομάδα που θα χτιστεί το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέστησε σαφές την Τρίτη πως θέλει έναν προπονητή που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει τα κλειδιά. Θα τον στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, προκειμένου να δουλέψει με τα καλύτερα δυνατά εργαλεία και να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο έργο. Το οποίο βέβαια θα κριθεί εν καιρώ.

Η ΑΕΚ αλλάζει ρότα. Έχει αλλάξει ήδη, για να είμαστε ακριβείς. Και βαδίζει πλέον σε ένα νέο μονοπάτι. Θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος, όμως σίγουρα θα γίνει και πάλι… ΑΕΚ. Από τη στιγμή που πάρθηκε η σχετική απόφαση από την κεφαλή της, τα υπόλοιπα παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ