Τριάδα που ζαλίζει: Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Χασάν

Τριάδα που ζαλίζει: Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Χασάν

Ο Τικίνιο προβάρει τα ερυθρόλευκα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη επιθετική τριάδα. Και ακόμη δεν αρχίσαμε…

Έχουμε και λέμε. Ελ Αραμπί 28 γκολ στη φετινή σεζόν. Χασάν 15 γκολ. Σύνολο 43 γκολ. Ο Ολυμπιακός πήρε από τα δύο φορ του 43 γκολ σε μια άκρως παραγωγική σεζόν. Και ετοιμάζεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υποδεχθεί και τρίτο «κανόνι» για την επίθεση του. Ο Τικίνιο Σοάρες προβάρει τα ερυθρόλευκα και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μια ακόμη επιλογή από το «πάνω ράφι» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της νέας σεζόν και των μεγάλων προκλήσεων που περιμένουν τον Ολυμπιακό.

Για όσους δεν κατανοούν τι ακριβώς σημαίνει αυτή η τριάδα, Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Χασάν, αρκεί να κοιτάξουν στα ρόστερ των άλλων ελληνικών ομάδων. Δεν θα βρουν ούτε έναν επιθετικό που να πλησιάζει έναν από τους τρεις παραπάνω, τους δύο που ανήκουν ήδη στον Ολυμπιακό και τον Τικίνιο που έρχεται για να δημιουργηθεί η τριάδα – φωτιά, τριάδα που θα ζαλίζει και θα είναι ικανή να «πετσοκόψει» οποιαδήποτε άμυνα.

Δεν είναι όμως μόνο τα στενά ελληνικά σύνορα. Δύσκολα θα βρείτε και στην Ευρώπη τόσο υψηλό επίπεδο και τέτοια αναλογία ποιότητας και ποσότητας στην γραμμή κρούσης. Στα 43 γκολ της φετινής σεζόν των Ελ Αραμπί και Χασάν έρχεται να μπει και ο Τικίνιο που με την φανέλα της Πόρτο σε 140 συμμετοχές σημείωσε 65 γκολ.

Φανταστείτε απλά και μόνο ποια ελληνική ομάδα θα πρόσφερε 1,5 εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο ετησίως σε έναν επιθετικό έχοντας ήδη στο ρόστερ της δύο πρωτοκλασάτους όπως ο Ολυμπιακός.

Μην ψάχνετε, καμία. Γιατί απλά εδώ και χρόνια πια ο Ολυμπιακός έχει πάψει να είναι ελληνική ομάδα και να συγκρίνεται με τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε διαφορετικό επίπεδο από όλους τους υπόλοιπους, σε καθαρά ευρωπαϊκά πλαίσια.

Και αν για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό γίνεται μια τέτοια επένδυση, παρά την παρουσία Ελ Αραμπί και Χασάν φανταστείτε τι θα ακολουθήσει για τις υπόλοιπες θέσεις.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το μότο των ερυθρολεύκων, «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει εκπλήξεις για αυτό και η εντολή που έχει δώσει είναι να γίνει αυτό που πρέπει για να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρός τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός. Και το μήνυμα με την επικείμενη άφιξη του Τικίνιο είναι ξεκάθαρο.

Ακόμη είμαστε στην αρχή. Διοίκηση και Μαρτίνς δουλεύουν για έναν Ολυμπιακό που θα συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα και θα μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ευρώπη. Αρχικά με μια ακόμη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με ένα ρόστερ πανίσχυρο σε όλες τις γραμμές και ποδοσφαιριστές που θα εγγυώνται με την ποιότητά τους. Ο νέος Ολυμπιακός δημιουργείται σε στέρεες βάσεις με τον Μαρτίνς να ετοιμάζεται για την 4η σεζόν του στην ομάδα και με ένα σύνολο έτοιμο που με τις κατάλληλες «πινελιές» θα γίνει ακαταμάχητο.

Προσδεθείτε λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ