Ο Λουτσέσκου, ο Γκαρσία και ο δύσκολος κόμπος

Ο Λουτσέσκου, ο Γκαρσία και ο δύσκολος κόμπος

Ο Σαββίδης έχει τώρα να αντιμετωπίσει μια μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών που θέλει τον Γκαρσία και μάλιστα για λόγους που ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο.

O Ρασβάν Λουτσέσκου έχει πάρει από τον πατέρα του. Ο γερο-Μιρτσέα είναι άσσος στην διαπραγμάτευση ώστε να ανεβαίνει συνεχώς το κασέ του. Το ίδιο κάνει και ο γιός Λουτσέσκου. Περίμενε μια καλή πρόταση από την Ιταλία, διαπραγματευόταν με τον Δημήτρη Μελισανίδη και τελικά ξαναπήγε στον ΠΑΟΚ. Είτε τα κατάφερε ο μάνατζερ του είτε ο ίδιος, σημασία έχει ότι το καλό συμβόλαιο που ήθελε το πήρε. 

Ο Σαββίδης έχει τώρα να αντιμετωπίσει μια μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών που θέλει τον Γκαρσία και μάλιστα για λόγους που ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Ο Γκαρσία είναι ένας κανονικός σκληροπυρηνικός οπαδός κι αυτό είναι που… εκτιμούν οι οπαδοί και χαλάνε τον κόσμο με την επιστροφή του Ρουμάνου. Να μην ξεχνάμε ότι το χαρτί του σκληρού οπαδισμού πρώτος το έπαιξε ο προπονητής ο Λουτσέσκου φωνάζοντας για κλεμμένο πρωτάθλημα και δείχνοντας για χρόνια με το δάκτυλο της ΑΕΚ και τον Μελισανίδη ως κλέφτες. 

Τόσο πολύ πίστευε αυτά που έλεγε που δεν δίστασε να καθίσει με τον… κλέφτη στο ίδιο τραπέζι και να διαπραγματευτεί μαζί του την πρόσληψή του στην ΑΕΚ. Ας αφήσουμε ασχολίαστο ότι ο Μελισανίδης κάθισε να διαπραγματευτεί με κάποιον που το χαρακτήριζε περίπου κλέφτη. Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με εκείνη την σκληρή μερίδα των οπαδών της ομάδας του που τους κανάκευε όλα αυτά τα χρόνια.

 Αυτοί που έπιναν νερό στο όνομά του και έκαναν πορείας στην Καμάρα για να τον στηρίξουν τώρα δεν θέλουν να ακούσουν για την επιστροφή του Λουτσέσκου. Βγαίνουν μάλιστα και κατηγορούν τον προπονητή της ομάδας του ότι την αποψίλωσε και δεν άφησε ούτε το χορτάρι της Τούμπας. Ο Λουτσέσκου έκανε την δουλειά του. 

Το θέμα είναι ότι η πιο φανατική μερίδα των οπαδών που εκστασιαζόταν να τον ακούει να μιλάει για κλεμμένο πρωτάθλημα είναι που δεν θέλει να το ξαναδεί προπονητής τον ΠΑΟΚ διότι στη θέση του υπάρχει άλλος πιο αυθεντικός οπαδός. Αντιμέτωπος με μια κατάσταση που ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό δημιούργησε βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Γκαρσία φρόντισε να πάρει τη θέση που είχε στη καρδία των οπαδών ο μεγαλομέτοχος και χρηματοδότης του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για κόμπο που δύσκολα θα λυθεί…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ