Ολυμπιακός: Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

Ολυμπιακός: Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

Όλοι οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου συνεργάζονται μαζί του. Γιατί ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη είναι ομάδα της ευρωπαϊκής ελίτ

Όταν το καλοκαίρι του 2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τις τύχες του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου ήξερε πως έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Αρχικά να τον επαναφέρει στην κορυφή της Ελλάδας «χτίζοντας» από την αρχή μια νέα πανίσχυρη ομάδα και στη συνέχεια να τον βάλει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν είχε καταφέρει έως τότε να εδραιωθεί ως μια σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Όσα ακολούθησαν σε αυτά τα 11 χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του Ολυμπιακού είναι γνωστά. Τα επιτεύγματα τεράστια, σε όλα τα επίπεδα. Απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα, μια ΠΑΕ υγιέστατη οικονομικά και ένας Ολυμπιακός που αποτελεί μέλος της ευρωπαϊκής ελίτ.

Μέσα σε λίγα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέτυχε όλους τους στόχους του και κατάφερε να βάλει τον Ολυμπιακό στο κλαμπ των καλύτερων μετατρέποντας τον σε μια σταθερή δύναμη. Σε όλα τα επίπεδα, όχι απλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός ανέβηκε σκαλοπάτια, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους και είναι ίσος συνομιλητής με κορυφαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Οι διασυνδέσεις που έχει ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους καλύτερους μάνατζερ του κόσμου είναι σε υψηλό επίπεδο και έχουν φέρει τον σύλλογο στη θέση να μπορεί να αγοράζει από τους καλύτερους, να προσελκύει σπουδαίους ποδοσφαιριστές παρότι το πρωτάθλημα μας δεν είναι και στα καλύτερα, και να υπερισχύει άλλων προτάσεων γιατί απλά είναι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη που αποτελεί εγγύηση σε όλους τους τομείς.

Ουδεμία σύγκριση βεβαίως δεν μπορεί να γίνει με καμία άλλη ελληνική ομάδα και σε αυτό τον τομέα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το πάθος και την «τρέλα» που τον διακρίνει για τον Ολυμπιακό έχει πετύχει με σωστές και μετρημένες κινήσεις να συμπεριλαμβάνεται ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος στις ατζέντες των μεγάλων μάνατζερ ανά τον κόσμο. Το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού με την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου στράικερ, Τικίνιο, είναι μια ακόμη απόδειξη. Μια ακόμη μεταγραφή στην «χρυσή» εποχή Μαρινάκη. Και μια φωτογραφία με τον Τικίνιο και τον μάνατζερ του, παλιό αστέρα του ποδοσφαίρου, Ντέκο που «μεταφράζεται» σε χίλιες λέξεις.

Οι κορυφαίοι σε όλα τα επίπεδα ξέρουν και επιλέγουν την συνεργασία με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ