Η ΑΕΚ γύρισε για τα καλά τον διακόπτη

Η ΑΕΚ γύρισε για τα καλά τον διακόπτη

Τι «δείχνει» η σπουδαία κίνηση με τον Στάνκοβιτς, οι ενδείξεις πως έρχονται ακόμα μεγαλύτερες μεταγραφές, η εγγύηση για την επόμενη μέρα και το πλάνο που ήδη «τρέχει».

Η Ένωση αλλάζει και τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το αποδεικνύει αυτό η μεταγραφή του Στάνκοβιτς, που ήταν η πρώτη από τις ανάλογου επιπέδου κινήσεις που θα ακολουθήσουν. Η ΑΕΚ απέκτησε έναν έτοιμο τερματοφύλακα, με γεμάτες χρονιές από υψηλό επίπεδο. Και τον απέκτησε με μεταγραφή, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκατομμύριο ευρώ στην ομάδα του.

Σε αντίστοιχο επίπεδο κινείται και για τον φορ, με το θέμα του Αραούχο στο προσκήνιο. Η Ένωση δείχνει να έχει γυρίσει τον διακόπτη. Η πολιτική της έχει αλλάξει. Είχε προαναγγελθεί αυτό και από τότε ουσιαστικά είχε «κλειδώσει». Πλέον γίνεται πράξη για να το αντιληφθούν και οι… αμφισβητίες.

Έχει μπόλικους από δαύτους η ΑΕΚ. Το έχει κερδίσει αυτό. Έδωσε δικαίωμα. Πλέον όμως τα πάντα αλλάζουν. Η Ένωση μπαίνει σε μια νέα εποχή άλλης λογικής. Για μένα αυτό το επιβεβαιώνει και η πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ενός προπονητή με εξαιρετικά δείγματα γραφής και παράλληλα υψηλού μπάτζετ.

Θυμίζω απλά πως υπήρξαν δύο φορές κατά το παρελθόν που η ΑΕΚ επιχείρησε να προσεγγίσει τον Σέρβο τεχνικό, όμως τότε οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Τις ίδιες απαιτήσεις είχε και τώρα ο Μιλόγεβιτς. Εκείνη που έχει αλλάξει είναι η ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει από του χρόνου κιόλας η ομάδα να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Το επιτάσσει αυτό ο εγωισμός του. Θέλει η ΑΕΚ που θα μπει στην «Αγια-Σοφιά» να πανηγυρίσει άμεσα τίτλο. Είμαι σίγουρος πως και να μην συμβεί του χρόνου, θα έρθει αυτή η στιγμή άμεσα. Υπάρχουν εγγυήσεις γι αυτό και έχουν ονοματεπώνυμο.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ άργησε να μπει σε μια τέτοια λογική. Έχασε χρόνο και σεζόν. Έκανε πίσω βήματα μετά το πρωτάθλημα του 2018. Πλήρωσε λάθη και μάλιστα ακριβά. Όμως κατάλαβε. Έμαθε. Και πλέον δείχνει έτοιμη να πατήσει για τα καλά το πόδι στο γκάζι.

Η μεταγραφή του Στάνκοβιτς εκτιμώ πως δεν θα είναι η μεγαλύτερη από όσες θα γίνουν. Ούτε και η ακριβότερη. Η ΑΕΚ πάει για κάτι πολύ δυνατό για το κέντρο της άμυνας. Για έναν στόπερ επιπέδου και παλεύει σκληρά να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή. Ακόμα κι αν δεν το καταφέρει στο τέλος με τον συγκεκριμένο, είναι σαφές πλέον που βρίσκεται ο πήχης και ποιο είναι το πλάνο που από φέτος θα τεθεί σε εφαρμογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ