ΑΕΚ: Γιατί… Τζαβέλλας

ΑΕΚ: Γιατί… Τζαβέλλας

Οι λόγοι που η παρουσία του Έλληνα αμυντικού στην ΑΕΚ θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα πολλαπλά οφέλη και η διαχρονική επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία.

Το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα είναι από εκείνα που έχουν πέσει στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς από τη στιγμή που προέκυψε μια τέτοια πιθανότητα, η Ένωση δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορη. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνα αμυντικό.

ΑΕΚ και Τζαβέλλας συνδέονται κατά κάποιο τρόπο εδώ και χρόνια. Επί της ουσίας έχουν υπάρξει δύο φορές κατά το παρελθόν που οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στο να συνεργαστούν. Αυτό δεν έγινε τότε και δεν ξέρω αν θα γίνει και τώρα.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια υπόθεση που έχει «ζουμί». Και νομίζω για την ΑΕΚ υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για να μπει στη διαδικασία να την ψάξει. Ο Τζαβέλλας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Προέρχεται από σούπερ χρονιές στην Τουρκία, μπορεί να παίξει είτε στόπερ, είτε αριστερός μπακ, ενώ έχει και εξαιρετικά στημένα.

Συν τοις άλλοις μιλάμε για έναν παίκτη Έλληνα, με παραστάσεις και εμπειρία, που θα βοηθήσει στο να «δέσουν» ακόμα πιο πολύ τα αποδυτήρια. Προφανώς και η ΑΕΚ χρειάζεται έναν αμυντικό-κολώνα για τα μετόπισθεν. Χρειάζεται όμως και έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Τζαβέλλα.

Η Ένωση δείχνει την πρόθεση να κινηθεί μεθοδικά φέτος. Να μην αφήσει εκκρεμότητες, να αποφύγει τα ρίσκα. Σε αυτά τα πλαίσια περιπτώσεις όπως εκείνη του Τζαβέλλα, δεν μπορούν να περάσουν… έτσι. Ειδικά αν φανεί πως οι πιθανότητες να προχωρήσει αυτή η υπόθεση είναι σημαντικές.

Στην ΑΕΚ πλέον οι μεταγραφές είναι υπόθεση των πολλών. Η Ένωση πατάει πάνω σε ένα διαφορετικό μοντέλο, το οποίο και θα αξιολογηθεί στο τέλος. Προς το παρόν τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει «ψαγμένες» μεταγραφές και σε ένα μεγάλο βαθμό έχει αποκτήσει στεγανά.

Δεν θυμίζει με λίγα λόγια σε τίποτα τον τρόπο που δούλευε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα βαδίζει σε έναν διαφορετικό δρόμο, σε μια άλλη λογική. Στη σωστή, κατά τα φαινόμενα. Πλέον μένει να γίνει η σούμα και να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα, στο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ