Όταν ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις

Όταν ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις

H ΑΕΚ κινείται για πρώτη φορά μεθοδικά και με αποφασιστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, καλύπτοντας τα κενά της με προσθήκες ουσίας

Η ΑΕΚ έχει βάλει για τα καλά μπροστά το κομμάτι της ενίσχυσης. Η Ένωση έχει πατήσει το γκάζι και φουλάρει για να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα άλλες δύο μεταγραφές. Προσθήκες που δεν θα γίνουν απλά για να… γίνουν, αλλά για να ενισχύσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Τέτοιες είναι ο Εντσάμ και ο Τζαβέλλας.

Και για τους δύο στην ΑΕΚ έχουν ψαχτεί καιρό τώρα. Έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία, έχουν «ψήσει» τους δύο παίκτες για το πλάνο που υπάρχει και είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ δύο πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Χαφ σαν τον Εντσάμ δεν θυμάμαι να είχε ξανά η Ένωση. Τουλάχιστον εδώ και πολλά χρόνια. Ένας σύγχρονος μέσος, που «πατάει» και τις δύο περιοχές, βγάζει δυναμισμό στο παιχνίδι του και γενικώς έχει μια επιβλητική παρουσία στον άξονα. Αυτό ήθελε η ΑΕΚ για να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής της και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Ο Τζαβέλλας από την άλλη είναι μια επιλογή που θα δώσει αρκετά περισσότερα από σιγουριά στην άμυνα. Πέραν των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρίες αλλά και ισχυρή προσωπικότητα. Από εκείνες που έχει ανάγκη ο Δικέφαλος, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Η ΑΕΚ δείχνει για πρώτη φορά να έχει ξεκάθαρους στόχους, αλλά και πλάνο για το πώς θα τους αποκτήσει. Χωρίς να κοιτάζει δύο ή και τρεις παίκτες για κάθε θέση που «πονάει». Προφανώς στην Ένωση έχουν και εναλλακτικές. Όμως οι βασικοί στόχοι είναι ξεκάθαροι και προχωρούν μεθοδικά.

Το ίδιο ισχύει και για την κορυφή της επίθεσης. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο πρώτος αν όχι και ο μοναδικός στόχος των Κιτρινόμαυρων. Από τη στιγμή που το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο στην Ένωση έχουν φροντίσει να τρέξουν την υπόθεση και να την φτάσουν σε ένα πολύ καλό σημείο.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως η ΑΕΚ θα κλείσει και τους τρεις παίκτες. Και οι τρεις προσθήκες, εφόσον πραγματοποιηθούν, αναμφίβολα δυναμώνουν πολύ τον Δικέφαλο. Είναι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Αυτό θέλει φέτος η ΑΕΚ και φαίνεται πως οι άνθρωποι που χειρίζονται πλέον τα μεταγραφικά, το έχουν αντιληφθεί αυτό πρώτοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ