Για τον Αραούχο δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από εκείνον της επιστροφής

Για τον Αραούχο δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από εκείνον της επιστροφής

Η «κάψα» του Αργεντινού φορ να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, η ιδιαίτερη σχέση με την ΑΕΚ και η συμφωνία που θα κλειστεί με τους όρους της Ένωσης.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την επιθυμία του να δει ξανά τον Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ, το όνομα του Αργεντινού άσου παραμένει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τον Δικέφαλο. Και όχι τυχαία. Για την ΑΕΚ ο Αραούχο αποτελεί τον βασικό, αν όχι και τον μοναδικό στόχο για την κορυφή της επίθεσης.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει εδώ και καιρό μπροστά τις διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας, ενώ με τον παίκτη είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ΑΕΚ και Αραούχο τα έχουν βρει σε όλα. Χωρίς, μάλιστα, να χρειαστούν και ιδιαίτερες διαπραγματεύσεις.

Είναι τέτοια η σχέση των δύο πλευρών αλλά και τόσο μεγάλη η επιθυμία να συναντηθούν ξανά, που το οικονομικό περνά σε δεύτερη μοίρα. Ειδικά από την πλευρά του Αραούχο υπάρχει τεράστια «κάψα» για να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Να αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της Ένωσης και να ακούσει το όνομά του από την εξέδρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έκρυψε ποτέ πως στην ΑΕΚ πέρασε το καλύτερο διάστημα της καριέρας του. Ιδίως τη σεζόν του τίτλου. Μια σεζόν που είχε τον ίδιο πρωταγωνιστή. Από την αποχώρησή του και μετά ο «Τσίνο» έψαχνε τον εαυτό του. Πέρυσι έδειξε να τον βρίσκει ξανά και αυτό, τον έβαλε ξανά στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Το μεγάλο όπλο της Ένωσης σε αυτή την υπόθεση είναι αναμφίβολα η επιθυμία του παίκτη να γυρίσει ξανά. Μια επιθυμία που δείχνει ικανή να κάμψει και τις αντιστάσεις της Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ από τη μεριά της δείχνει εμπράκτως στον παίκτη πως τον θέλει. Είναι έτοιμη να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει, αυτή τη φορά μόνιμα. Με κανονική μεταγραφή.

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Αραούχο δείχνουν άρρηκτα συνδεδεμένοι. Μια σχέση που ξεκίνησε με έναν δανεισμό πριν από αρκετά καλοκαίρια και εξελίχθηκε σε κάτι πολύ δυνατό. Είμαι βέβαιος πως εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά και ο Αραούχο φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, η παρουσία του στην ομάδα δεν θα θυμίζει τίποτα τις προηγούμενες.

Αυτή τη φορά θα γνωρίζει πως δεν ήρθε ως… περαστικός, αλλά για να μείνει. Να μπει με την ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά» και να διεκδικήσει μαζί της ακόμα έναν τίτλο. Με αυτήν άλλωστε μπολιάστηκε σε τέτοιες επιτυχίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ