Τι θα γίνει αν ο Τζόλης δεν πουληθεί;

Τι θα γίνει αν ο Τζόλης δεν πουληθεί;

Ισως να καθυστερεί ο… μεταγραφικός οργασμός διότι δεν έχει προσληφθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα τον προκαλέσει. Η μήπως όχι…

O Oλυμπιακός που έχει γεμάτο ρόστερ ξεκίνησε πρώτος από όλους την ενίσχυσή του. Ο Παναθηναϊκός που έχει τις μεγαλύτερες τρύπες από όλους περιμένει λέει να αξιολογήσει τους υπάρχοντες ο Γιοβάνοβιτς και μετά. Στην ΑΕΚ μετράμε περίπου δυο εβδομάδες που πέφτουν οι υπογραφές του Τζαβέλλα ενώ φαίνεται να στραβώνει του Εντσαμ.

Στον ΠΑΟΚ… Στον ΠΑΟΚ τι ακριβώς; Στην αρχή πληροφορηθήκαμε ότι όλα θα κινηθούν με ταχύτητα και η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Μάλιστα η εκ νέου πρόσληψη του Ρασβάν Λουτσέσκου με ηγεμονικό συμβόλαιο εκτιμήθηκε ως απόδειξη της διάθεσης του Ιβάν Σαββίδη να ανοίγει και πάλι το πορτοφόλι του ώστε ο Δικέφαλος του Βορά να επανέλθει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ένα μήνα τώρα ο Λουτσέσκου είναι και με την βούλα προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά στα μεταγραφικά επικρατεί στασιμότητα. Μια πρό0ταση έχει κατατεθεί στην Κάλιαρι για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα κι αυτή έχει μείνει χωρίς ουσιαστική απάντηση διότι έχει μπει στη μέση η Σασουόλο. Και δεν μιλάμε για παίκτη που έρχεται για να καπαρώσει θέση βασικού αλλά για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση -αναμεσά σε άλλες- στη μεσαία γραμμή.

Τι να καταλάβει ο οπαδός του ΠΑΟΚ από αυτή την ελάχιστη μεταγραφική κινητικότητα. Ισως ότι καθυστερεί ο… μεταγραφικός οργασμός διότι δεν έχει προσληφθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα τον προκαλέσει; Μάλλον αλλού μπορεί να αναζητηθεί η απάντηση. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξοδεύει να ξοδέψει φέτος για μεταγραφές αλλά από αυτά που προβλέπει πως θα εισπράξει.

Κι η αλήθεια είναι ότι εισπράξεις θα έρθουν μόνο από την πώληση του Τζόλη. Οποτε αυτή γίνει και εφόσον γίνει με τα χρήματα που στοχεύουν να εισπράξουν οι διοικούντες. Δηλαδή με ποσό που θα ξεπερνάει κατά πολύ τα δέκα εκατομμύρια. Διαφορετικά ο Μπάμπα δεν θα ανανεώσει και οι διαπραγματεύσεις με τον Ζίβκοβιτς θα τραβήξουν.

Πάντα θεωρητικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπρεπε και μπορούσε να κινηθεί με ταχύτητα να καλύψει τα κενά και να προχωρήσει σε μεταγραφές. Η θεωρία όμως απέχει από την πράξη. Φαίνεται πως στον κυπελλούχο οι πτήσεις θα είναι χαμηλές μέχρι να πουληθεί ο Χρήστος Τζόλης.

Ετσι, ο χρόνος περνάει με κουβέντες και σενάρια χωρίς αντίκρισμα όπως αυτό της επιστροφή του Πρίγιοβιτς και με προσθήκες νεαρών οι οποίοι θα ενισχύσουν την δεύτερη ομάδα η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ2. Και το ερώτημα ποθυ προκύπτει είναι: Κι αν δεν πουληθεί ο Τζόλης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ